Reclame pe Facebook
✅ Ideea principală este că copilul tău învață limba engleză la All Right. Împărtășește experiența ta și codul promo cu urmăritorii tăi și invită-i la o lecție de probă gratuită.

✅ Conținutul reclamei trebuie să fie stabilit cu 3 zile înainte de postare. Așteptăm raspunsul tău via email: partner@allright.com

✅ Avem nevoie de permisiunea ta pentru a utiliza video-ul în materialele promoționale pentru școală. Te rugăm să confirmi acordul prin email.

✅ Reclamele ar trebui postate de dimineață, între orele 09:00 până la 12:00 ⌚

✅ Pentru ca postarea ta să atragă mai multă atenție, te rugăm să creezi story-uri adiționale pe Facebook unde anunți că ai făcut o postare interesantă. Adaugă și opțiunea de swipe-up link etichetată.

La 24 de ore după postarea reclamei, recomandăm să creezi un reminder despre noi prin intermediul Facebook story. Poți posta o imagine sau un video scurt dintr-o lecție cu opțiunea de swipe-up link etichetată, precum și codul promo, indicând către postarea din feed. Acest lucru te va ajuta să atragi atenția urmăritorilor tăi și va mări eficiența colaborării noastre. Te rugăm să ne anunți din timp ora la care vei posta reminder-ul.

✅ Te rugăm să transformi postarea într-un pinned post pentru a rămâne în partea superioară a feed-ului tău timp de 7 zile.
Aspecte importante:

1. Textul postării nu ar trebui să arate ca o reclamă evidentă. Este bine să arate natural în feed-ul tău și să aibă forma unor "sugestii sau recomandări", păstrând totodată stilul personal de comunicare cu publicul tău.


2. Trebuie să adaugi link-ul etichetat în textul postării (îl trimitem cu 3 zile înainte de postare) ce trimite către lecția de probă gratuită. Este important ca link-ul să fie trecut în prima parte a textului. De asemenea, lasă un comentariu la postare cu link-ul, alături de invitația de inscriere la prima lecție gratuită cu un profesor.

3. Recomandări pentru video-ul de prezentare:
3.1 Coperta postării video trebuie să prezinte în mod explicit că este vorba de o școală online (copilul stă la laptop sau învață prin aplicația mobilă - tu alegi).

3.2 În galerie, adaugă un video din cadrul lecției, în care vedem cum se simte cel mic în cadrul lecției cu profesorul. Îl poți întreba pe copil "Cum a fost lecția?", "Ce ți-a plăcut cel mai mult?", "Ce lucruri și cuvinte noi ai învățat la lecție?".

3.3 Oferă o recomandare părinților în stilul tău personal, unde explici de ce ai ales formatul de educație online și descrii aspectele principale care îți surâd ție.

3.4 Pentru realizarea video-ului, îți vom rezerva o lecție gratuită cu un profesor, pentru care trebuie să confirmi data și ora în avans. Poți folosi și materialele noastre deja pregătite în cadrul video-ului.


4. Împărtășește-le urmăritărilor tăi codul promo, care oferă un bonus la prima plată. Îți vom trimite un cod promo personal și ce bonusuri oferă cu 3 zile înainte de postarea reclamei. Scrie codul promoțional în textul postării și recomandă să fie notat sau fotografiat pentru a nu fi uitat.


Pentru a crea postarea, folosește aceste mici informații despre școala noastră:
⚡ All Right este o școală online internațională de limba engleză pentru copii cu vârste de la 4 ani în sus.

⚡ Poți învăța alături de profesori din SUA și Marea Britanie, precum și profesori care vorbesc limba română.

Poți alege ce profesor dorești în funcție de prezentările video, program, note și recenzii pe site, sau cu ajutorul administratorilor noștri. Toți profesorii trec printr-un proces de selecție riguros, dețin certificate și experiență în educația copiilor.

⚡ Programa de limba engleză a All Right se bazează pe Cambridge Communication Method. Focusul principal este vorbirea activă, care-l încurajează pe cel mic să comunice fluent în limba engleză. În prezent, aceasta este considerată una dintre cele mai eficente tehnici de învățare.

⚡ Noi lucrăm în fiecare zi, în weekend-uri și în timpul sărbătorilor! Tu faci programul școlar! Lecțiile pot fi programate oricând, 24/24 de ore, 7 zile pe săptămână.

⚡ Este ușor să începi! Lasă o cerință pe site-ul nostru și un administrator te va contacta. Prima lecție de probă este gratuită pentru toți studenții noștri!

⚡ Prin achiziționarea unui pachet de lecții, ai acces la materiale interactive pentru fiecare lecție, acces gratuit la Cluburile de conversație, acces la aplicația mobilă și la joc.

⚡ Lecțiile sunt individuale. Atenția profesorului este concentrată asupra copilului tău. Cursurile individuale sunt create ținând cont de interesele, hobby-urile, nivelul de cunoștințe și vârsta copilului. Lecțiile au loc pe platforma noastră interactivă. Poți vizualiza progresul celui mic în contul personal pe website sau în aplicația All Right.

⚡ Poți învăța chiar și dacă nu ai computer. Avem o aplicație mobilă pentru telefon și tabletă. Aplicația este gratuită pentru studenții școlii noastre.
+40316300285
Si tiene alguna pregunta, por favor, póngase en contacto con nosotros: partner@allright.com