Termeni de referință individual

Termenii cooperării:
Realizați Stories pe Instagram în limba nativă, în formatul blogului dvs. Alegeți de mai jos frazele care vi se par potrivite și transmiteți ideile în propriile cuvinte (de asemenea, să le treceți ca text peste clip)

❗ Important! Indiferent de tema promoțională aleasă, primul și ultimul story trebuie să urmărească scenariul propus

✅ Cu 3 zile înainte de publicare, este necesar să ne trimiteți materialele pentru confirmare și pentru a face modificări dacă este nevoie. E-mail: partner@allright.com

Masca
Pentru clipuri mai interesante, puteți utiliza masca noastră tip joc pe Instagram
https://www.instagram.com/allright_global/.
Creați un clip în care utilizați masca-joc și postați-l la Stories. Aici sunt instrucțiunile pentru a găsi masca: https://prnt.sc/hBlYvH8gx8Y6

Story 1
Postați un clip cu prima lecție a celui mic. Clipul trebuie să fie dinamic. Surprindeți emoțiile copilului când acesta primește steluțe sau când repetă alături de profesor în limba engleză. Menționați prin vorbit sau scris că cel mic învață limba engleză la școala All Right.
Dacă nu aveți timp sau ocazia să susțineți o lecție live cu un profesor, creați un clip cu cel mic utilizând o lecție deja înregistrată:
https://drive.google.com/file/d/1K7S1l3n4kZjdOteV8awDiY72sKhBbMFL/view?usp=share_link
❗Mai departe, vă sugerăm să alegeți formatul de story pe care îl considerați cel mai potrivit și interesant pentru publicul dvs. Vă punem la dispoziție mai următoarele scenarii pentru story.❗

Puteți alege 1-2 subiecte pentru 2-3 Stories
Story 2 și 3
Visul copilului sau visul dvs. ca părinte

Întrebați-l pe cel mic de ce îi place să învețe limba engleză? Sau de ce dvs., ca părinte, visați ca micuțul să stăpânească limba engleză?

Menționați ce oferă programul nostru și cum ajută la realizarea țelurilor propuse.

Este foarte ușor să obții rezultate cu All Right, pentru că, la această școală, învățatul devine o aventură, iar fiecare lecție devine din ce în ce mai captivantă. Acestea sunt câteva din lucrurile care îmi plac cel mai mult la școală (de aici alegeți dvs.):
⚡ Lecțiile au loc într-o sală de curs interactivă, unde poți desena, viziona desene animate și clipuri, asculta cântece și te poți juca.
⚡Temele sunt interactive și nu îl plictisesc pe cel mic.
⚡Cunoștințele acumulate se vor dovedi utile în viața reală: în timpul călătoriilor, când vizionăm filme în limba engleză etc.

Adăugați un link tip sticker în story (nu etichetați profilul de Instagram al școlii!).
❗ Important! Link-ul ce trebuie introdus în Story și codul promo vă vor fi transmise cu 3 zile înainte de postarea clipurilor ❗
Caracteristicile școlii
Povestiți despre versatilitatea profilului personal: unde poți rezerva lecții, poți susține cursuri online, poți urmări procesul de învățare și progresul copilului și ești mereu la curent. Ai acces la programul profesorilor pentru a vedea când au locuri disponibile pentru lecții în funcție de programul tău. Ești în permanență în contact cu profesorul.

Sau povestiți cât de utilă este aplicația „All Right”: înveți limba engleză într-un mod distractiv, cu noi nivele care se deschid pe măsură ce evoluezi.

Avantajele noastre:
✅ Lecțiile sunt susținute într-o manieră jucăușă, sunt bazate pe interesele studentului și implică cerințe interactive. Durata lecțiilor este flexibilă în funcție de vârstă – 25 sau 55 de minute, așa încât cel mic nu își pierde interesul sau se plictisește.
✅ Școala angajează doar profesori acreditați cu experiență în educația copiilor, care știu cum să-i facă pe cei mici să se îndrăgostească de limba engleză. Pe site-ul nostru, poți alege în mod independent un profesor pentru copilul tău, poți viziona un clip de prezentare sau poți rezerva o lecție.
✅ Rezultatele se văd în doar o lună de zile. Datorită metodelor moderne de predare, cel mic începe să vorbească limba engleză încă de la prima lecție. Și, după o lună de studiu, se poate vedea deja progresul copilului în funcție de nivelul său de cunoștințe.
✅ Pe lângă lecțiile individuale, poți participa și la Cluburile de conversație. Programul acestora este mereu variat și se găsesc oricând teme și subiecte pe gustul copilului tău.

Texte pentru Stories: Ceea ce spuneți trebuie să apară și sub formă de text pe story

Adăugați un link tip sticker în Story (nu etichetați profilul de Instagram al școlii!).
❗ Important! Link-ul ce trebuie introdus în Story și codul promo vă vor fi transmise cu 3 zile înainte de postarea clipurilor ❗
Feedback-ul copilului
Întrebați-l pe cel mic ce părere are despre școala noastră și înregistrați video părerea sa.
Întrebări posibile:
❓ Îți place să înveți la All Right?
❓ Îți mai este teamă să vorbești în limba engleză?
❓ Ce ai învățat la lecția de astăzi?

Puteți face o comparație între orele de la școală și lecțiile de limba engleză de la All Right.
Arătați cum vorbea copilul dvs. în engleză înainte să studieze la All Right și cum vorbește acum.

Adăugați un link tip sticker în Story (nu etichetați profilul de Instagram al școlii!).
❗ Important! Link-ul ce trebuie introdus în Story și codul promo vă vor fi transmise cu 3 zile înainte de postarea clipurilor ❗
Ultimul Story
Invitați-vă urmăritorii să se înscrie la o lecție de probă.

Înscrie-l pe cel mic la prima sa lecție gratuită de probă – Limba engleză cu siguranță se va dovedi utilă în viitor, mai ales când călătoriți în țări străine. Dincolo de cele 25 de minute utile petrecute în cadrul lecției, vei face cunoștință cu profesorul și vei afla care este nivelul real de cunoștințe al micuțului. Special pentru voi, școala mi-a oferit un cod promoțional. După lecția de probă, poți achiziționa lecții la o super reducere. Fă o captură de ecran ca să nu pierzi codul promo și accesează link-ul pentru a rezerva o lecție de probă.

Texte pentru clip:
⚡Susține o lecție de probă și începe să înveți chiar azi.
⚡ All Right are o reducere de familie.

Adăugați un link tip sticker în Story (nu etichetați profilul de Instagram al școlii!) și codul promoțional (asigurați-vă că atât codul promo cât și condițiile sunt vizibile în clip)
Codul dvs. promoțional oferă o reducere de 10% studenților NOI doar la pachetele de 36 și 72 de lecții.

❗ Important! Link-ul ce trebuie introdus în Story și codul promo vă vor fi transmise cu 3 zile înainte de postarea clipurilor ❗