Individualni projektni zadatak
Uslovi saradnje:
Snimite storije spontano, u formatu Vašeg bloga. Ispod izaberite fraze koje odgovaraju Vašem stilu, izražavajući ih svojim rečima (naznačite ih u naslovima videa).

❗Važno! Bez obzira na reklamnu temu koju izaberete, prvi i poslednji stori treba da budu usklađenog scenarija

✅ 3 dana pre objavljivanja, potrebno je da pošaljete materijal na odobrenje, radi eventualnih prilagođavanja, ako je potrebno. Email: partner@allright.com

Maska
Da bi video bio još interesantniji, možete da koristite Instagram igru maski https://www.instagram.com/allright_com/.
Napravite video igre i dodajte je u storije. Možete naći masku, shodno instrukcijama: MASKA

Stori 1
Pokažite video prve lekcije. Video treba da bude dinamičan. Zabeležite emocije deteta, dok dobija zvezdice i ponavlja za nastavnikom na engleskom. Naglasite oralno ili tekstom da Vaše dete uči engleski u školi All Right.
Ukoliko nemate vremena i mogućnosti da pohađate lekciju uživo sa nastavnikom ili nastavnicom, napravite video sa detetom, koristeći snimljenu lekciju spremnu za upotrebu: https://drive.google.com/file/d/1K7S1l3n4kZjdOteV8awDiY72sKhBbMFL/view?usp=share_link

❗Sledeće, predlažemo da izaberete format storija koji će biti zanimljiv Vašoj publici i šta da istaknete. Molimo Vas da uzmete u obzir nekoliko narednih scenarija za storije.❗

Možete obuhvatiti 1 do 2 teme od 2. do 3. storija.
Storiji 2-3
San deteta ili Vaš san kao roditelja

Pitajte dete zašto voli da uči engleski. Ili zašto, Vi kao roditelj, sanjate o tome da Vaše dete dobro zna engleski?

Govorite o karakteristikama programa uz koji možete lako postići svoje ciljeve učenja.
Postizanje ciljeva uz školu All Right je vrlo lako, jer učenje koje se doživi kao otkrivanje, iz lekcije u lekciju sve više intrigira dete. Evo nekoliko stvari koje najviše volim o ovoj školi (po izboru):
⚡ Lekcije u interaktivnoj učionici gde možete da crtate, gledate crtane filmove i video sadržaje, da slušate pesme i da se igrate.
⚡Domaći zadaci u interaktivnoj formi, detetu nije dosadno da ih radi.
⚡Znanje koje će biti korisno u stvarnom životu: kada putuje, gleda filmove na engleskom i sl.

Dodajte link sa stikerom (nemojte tagovati Instagram profil škole!).
❗ Važno! Tagovani link i promotivni kupon biće Vam poslati 3 dana pre realizovanja reklame ❗
Karakteristike škole
Kažite nekoliko reči o višenamenskoj upotrebi akaunta: možete rezervisati lekcije, pohađati časove online, pratiti proces učenja i napredovanje deteta i biti uvek informisani. Imate pristup rasporedima nastavnika i nastavnica, kako biste našli kada su slobodni, te rezervisali lekciju u dane koji Vam najviše odgovaraju. Uvek ste u kontaktu sa nastavnikom ili nastavnicom.

Ili pričajte o našoj udobnoj ''All Right'' aplikaciji: Pomaže da učite engleski kroz igru, dok se pred Vama otvaraju novi nivoi.

Odlična reputacija: Škola All Right ima odličnu reputaciju među roditeljima i đacima, što ukazuje na visok kvalitet nastave i nastavne efikasnosti.

Upotreba modernih tehnologija: All Right koristi moderne tehnologije i interaktivne alate, što čini proces učenja interesantnijim i zabavnijim.

Naše prednosti:
✅ Lekcije se održavaju kroz igru i temelje se na interesovanjima đaka, uz mnoštvo interaktivnih zadataka. Trajanje lekcije je fleksibilno i prilagođeno različitim uzrastima: 25 ili 55 minuta, tako da dete ne gubi koncentraciju i da mu ne bude dosadno.
✅ Škola zapošljava samo sertifikovane nastavnike i nastavnice koji imaju iskustvo u radu sa decom i znaju kako da pomognu deci da se zaljube u engleski. Putem sajta, za dete možete samostalno da izaberete nastavnika ili nastavnicu, da pogledate video na stranici nastavnika i da rezervišete lekciju.
✅ Vidljivi rezultati za samo mesec dana. Zahvaljujući modernim metodama podučavanja, dete počinje da izgovara svoje prve engleske reči već tokom prve lekcije. Nakon mesec dana učenja, videćete napredak deteta u skladu sa nivoom znanja.

Naslovi storija: Kopirajte svoje reči na storije

Stavite link sa stikerom (nemojte tagovati Instagram škole!).
❗ Važno! Tagovani link i promotivni kupon biće Vam poslati 3 dana pre realizovanja reklame ❗
Mišljenje deteta
Pitajte dete šta misli o školi i snimite odgovor.
Moguća pitanja:
❓ Da li Ti se sviđa da učiš u školi All Right?
❓ Da li je strah od govorenja engleskog prošao?
❓ Šta si danas naučio/la na času?

Možete da uporedite časove u školi sa lekcijama u All Right-u.
Pokažite kako je dete govorilo engleski pre učenja u školi All Right, a kako govori sada.

Dodajte link sa stikerom na stori (nemojte tagovati Instagram profil škole!).
❗ Važno! Tagovani link i promotivni kupon biće poslati 3 dana pre realizovanja reklame ❗
Poslednji stori
Pozovite pratioce da se prijave na probnu lekciju.

Prijavite dete za prvu besplatnu probnu lekciju - engleski će im sigurno poslužiti u budućnosti, posebno kada budu putovali u druge zemlje. Ne samo da ćete provesti 25 minuta na krajnje korisnoj lekciji, već ćete upoznati profesionalce koji znaju kako da procene realno znanje Vašeg deteta. Posebno za Vas, škola mi je dala promotivni kupon. Nakon probne lekcije, možete da kupite lekcije po izvanrednom popustu. Napravite skrinšot, kako ne biste izgubili promotivni kupon i pratite link, da biste rezervisali probnu lekciju.

Naslovi videa:
⚡ Uzmite probnu lekciju i počnite da učite danas.
⚡ All Right nudi porodični popust.

Dodajte stiker - link ka storiju (nemojte tagovati Instagram stranicu škole!) i promotivni kupon (postarajte se da se promotivni kupon i uslovi jasno vide na videu).
Vaš PROMOTIVNI KUPON omogućava 10% popusta za sve NOVE đake samo za pakete od 36 i 72 lekcije.

❗ Važno! Tagovani link i promotivni kupon biće Vam poslati 3 dana pre realizacije reklame ❗