TOR: Începutul noului an universitar
Termenii colaborării
✅ Ore de postat: între 9:00 și 15:00 (poate fi negociat)

✅ Cu 3 zile înainte de postare, vă rugăm să ne trimiteți materialele pentru aprobare și să faceți modificări, dacă este nevoie. Email: partner@allright.com

Interacțiuni cu urmăritorii - All Right advertising

Îți cerem să folosești instrumente de interacțiune cu publicul în poveștile tale (autocolante cu reacții, sondaje, teste cu alegere multiplă, numărătoare inversă, rândul tău (o provocare în care publicul poate arăta o lecție de la All Right) etc.) Alege instrumentul care se potrivește stilul dvs. de introducere a contului: https://drive.google.com/file/d/156robX9bN2N2MCzHhe7RiTZ7sLg3Pfs6/view?usp=sharing

❗Vă rugăm să nu uitați să ne scrieți după ce publicați postarea și să ne trimiteți un link pentru a o putea verifica (pentru partenerii noi)

Trebuie să realizați un story care descrie avantajele All Right ca școala internațională de limba engleză și conține o invitație la o lecție gratuită de probă. Alegeți din subiectele de mai jos pe cele care se potrivesc stilului dvs. personal și povestiți în cuvintele dvs. Este important de reținut ca beneficiile indicate sunt adevărate, nu doar în scop promoțional. All Right se străduiește să ofere educație de înaltă calitate tinerilor clienți, iar aceștia ne oferă încrederea lor, nu doar în țara dvs., ci peste tot în lume.

Story 1:
аmintiți că învățați limba engleză la școala All Right.
Noul an școlar începe în curând – perioada când micuțul tău va da de provocarea de a reîncepe să învețe. Fii gata de un început de succes, înscrie-te la lecții online de limba engleză acum! Învățarea din timp ajută la consolidarea cunoștințelor deja acumulate și la receptarea unor cunoștințe noi. Oferă copilului tău o formă distractivă și eficientă de a învăța, care-l va ajuta să dezvolte aptitudini de comunicare și să se pregătească pentru reușite.

De aceea ar trebui să continui sau să începi să înveți la All Right - cea mai bună școală online internațională de limba engleză, unde copilul tău poate învăța de oriunde în lume.

Important! NU eticheta pagina noastră de Instagram (no tagging)
Important! Veți primi link-ul (swipe) cu câteva zile înainte de publicarea postării.

Story 2:
arătați o parte din lecția copilului (cum cel mic repetă cuvinte în engleză după profesor, cum se bucură când primește steluțe etc.)
In videoclip, introduceți text cu avantajele școlii, impresiile copilului și un sticker cu o reacție.
Story 3:
avantajele școlii
Alegeți 2-3 beneficii ale școlii All Right și povestiți urmăritorilor dvs. cât de important este ca cei mici să aibă acces la cele mai bune unelte și resurse pentru a învăța limba engleză cu succes.

✔ În cadrul lecțiilor, micuțul acumulează cunoștințe care vor fi de folos în viața reală: Creează o fundație pentru viitorul de succes al copilului tău cu All Right – o școală online de limba engleză, unde copiii dezvoltă aptitudini lingvistice și gândire creativă. Profesorii calificați vor asigura o învățare eficientă și distractivă.

✔ Este mai interesant pentru cel mic să învețe într-o manieră ludică. All Right îmbină jocuri, clipuri video și interacțiunea cu profesorul pentru un mod de a învăța de care copilul tău nu se va plictisi niciodată. All Right înțelege interesele copiilor, fie că e vorba de animale, prințese Disney, Lego sau Minecraft. Cu lecții care țin cont de interesele micuților, nu mai trebuie să-i forțezi să învețe! Învață singuri cu plăcere și entuziasm, primesc 100% din atenția profesorului și realizează activități interesante.

✔ Asistentul de nădejde al mamelor la lecțiile de engleză: Școala All Right a susținut peste 1 milion de lecții de limba engleză în toată lumea, ajutându-i pe cei mici să învețe și să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare, și pe mame – să se bucure de 25 sau 55 de minute de timp liber.

✔ Lecțiile cu profesorii de limba engleză la școala All Right îi ajută pe copii să învețe rapid limba vorbită prin gesturi, expresii faciale și cerințe interactive, promovând „percepția” cuvintelor, așa cum micuții au învățat și limba lor nativă. De aceea, lecțiile susținute total în limba engleză sunt eficiente pentru copii.

✔ Cursuri regulate și un program flexibil. Oferă un program flexibil de învățare copilului tău cu All Right. Alege datele și orele convenabile pentru tine.

✔ Șanse mai mari de reușite la școală: Profesorii noștri îl vor ajuta pe cel mic să înțeleagă mai bine materia studiată la școală. Astfel, crește atât performanța academică cât și încrederea în sine a copilului.

✔ Contact cu copii din toată lumea: Cluburile de conversație din cadrul școlii All Right reprezintă un bonus minunat pentru cei mici, unde învață engleză comunicând cu copii din diferite țări. Fiecare club care un profesor și 6-8 membrii de aceeași vârstă, și subiecte interesante de discutat care lărgesc orizontul micuților și intră în contact cu alte culturi. Cluburile de conversație ajută la dezvoltarea aptitudinilor de comunicare și sociale care vor fi utile pe viitor.
Story 4:
o invitație de a susține o lecție GRATUITĂ de probă
Rezervă acum o oportunitate unică pentru copilul tău – prima lecție de probă de limba engleză este gratuită! Înscrie-te acum accesând link-ul și oferă copilului tău o călătorie de neuitat în lumea limbii engleze. Cunoașterea limbii engleze va deschide multe uși în viitor!


Important! NU eticheta pagina noastră de Instagram (no tagging)
Important! Veți primi link-ul (swipe) cu câteva zile înainte de publicarea postării.