Brief: Počatok nova morska stena

Uslovi saradnje:
✅ Vreme postavljanja: između 9:00 i 15:00 (može da se diskutuje dodatno).

✅ 3 dana pre objave, treba da pošaljete materijale na odobrenje i da ih dodatno prilagodite, ukoliko je potrebno. Email: partner@allright.com

Interakcija s pratiocima - All Right reklama

Molimo vas da koristite alate za interakciju s publikom u svojim pričama (naljepnice s reakcijama, ankete, testovi višestrukih izbora, odbrojavanja, vaš red (izazov u kojem publika može pokazati lekciju iz All Right) itd.) Odaberite alat koji vam odgovara. vaš stil predstavljanja naloga: https://drive.google.com/file/d/1uL0hz5XsKnGfG5QZZsv9qzGviJtDY8uT/view?usp=sharing

❗Molimo da ne zaboravite da nam pišete nakon objavljivanja reklame, te da nam pošaljete link, kako bismo proverili reklamu (za nove partnere)

Potrebno je da napravite stori koji opisuje prednosti međunarodne škole engleskog All Right i da pozovete na besplatnu probnu lekciju. Izaberite jednu od tema ispod koja se najbolje uklapa u Vaš lični stil i izrazite je svojim rečima putem videa. Važno je da imate u vidu da su svi benefiti koje navodimo stvarni, a ne tek priča u cilju reklame. Škola All Right ulaže velike napore, kako bi omogućila kvalitetno obrazovanje svojim mladim korisnicima i korisnicama, što pokazuje njihovo poverenje ne samo u Vašoj zemlji, već u mnogim zemljama širom sveta.
1. stori:
Pomenite da Vi učite engleski u školi All Right.
Nova školska godina počinje uskoro - vreme je da se Vaše dete suoči s izazovima ponovnog učenja. Spremite se za uspešan početak: prijavite se sada za online lekcije engleskog! Rano učenje pomoći će da ojačate stare osnove, te da se pripremite za usvajanje novih znanja. Ponudite svom detetu uzbudljiv i efikasan vid učenja, kroz koje mogu da razviju veštine komuniciranja i da se pripreme za uspešna postignuća.

Evo zašto je potrebno da nastavite ili da počnete da učite u školi All Right - najboljoj online školi engleskog jezika u kojoj dete može da uči iz bilo kog dela sveta.

Važno! NE TAGUJTE našu stranicu na Instagramu (bez tagovanja).
Važno! Link (swipe) će Vam biti poslat nekoliko dana pre puštanja reklame.
2. stori:
pokažite deo lekcije s detetom (kako ponavlja reči na engleskom za nastavnikom ili nastavnicom, kako se raduje, dok dobija zvezdice itd.)
U videu, dodajte natpise o prednostima škole, utiske deteta i stiker s reakcijom.
3. stori: prednosti škole
Izaberite 2 do 3 prednosti škole All Right i kažite svojim pratiocima koliko je važno da Vaša deca imaju pristup najboljim alatima i izvorima za uspešno učenje engleskog.

✔ Na lekcijama, dete dobija znanje koje je neophodno u realnom životu: Postavite temelj uspešnoj budućnosti deteta uz All Right - online školu engleskog u kojoj dete razvija jezičke veštine i kreativno razmišljanje. Kvalifikovani nastavnici i nastavnice pružiće efikasno i uzbudljivo učenje.

✔ Zanimljivije je za dete da uči kroz igru. All Right kombinuje igre, videe i interakciju s nasatvnicima ili nastavnicama od kojih se dete nikada neće umoriti. All Right razume potrebe Vašeg deteta, bilo da je reč o životinjama, Diznijevim princezama ili igrama LEGO i Minecraft. Uz lekcije koje uzimaju u obzir dečja interesovanja, decu ne morate primoravati da uče! Oni uče s entuzijazmom i zadovoljstvom, dobijajući 100% pažnje, dok obavljaju krajnje zanimljive i uzbudljive zadatke i aktivnosti.

✔ Mamin pouzdani pomoćnik za lekcije engleskog: Škola All Right održala je više od milion lekcija engleskog širom sveta, pomažući deci da da uče i usavršavaju govorne veštine. S druge strane, škola pomaže mamama da dobiju 25 ili 55 minuta slobodnog vremena za sebe.

✔ Lekcije s nastavnicima i nastavnicama engleskog u školi All Right brzo pomažu deci da nauče govorni jezik, a uz pomoć gestikulacije, facijalnih ekspresija i interaktivnih zadataka, promovišući tako ''percepciju'' reči na način na koji deca uče svoj prvi jezik. Baš zato su lekcije u potpunosti na engleskom tako efikasne za dete.

✔ Redovnost lekcija i fleksibilni raspored časova. Škola All Right omogućava fleksibilni raspored učenja za Vaše dete. Odaberite vreme za lekcije koje Vam najviše odgovara.

✔ Povećavanje šansi za uspeh u školi: Naši nastavnici i nastavnice mogu pomoći Vašem detetu da bolje razume materijale koji se uče u školi. Ovo može da unapredi akademski performans, te da pokrene dečji osećaj samouverenosti.

✔ Komunikacija s decom iz celog sveta: Konverzacijski klubovi u školi All Right odličan su bonus za decu. Na taj način, deca uče engleski komunicirajući s drugom decom iz različitih zemalja. Svaki klub ima nastavnika ili nastavnicu i grupu od 6 do 8 dece istih godina, kao i uzbudljive teme za diskusiju koje proširuju dečje vidike i pružaju uvid u druge kulture. Konverzacijski klubovi takođe pomažu razvoju komunikacijskih i socijalnih veština, koje će biti korisne u budućnosti.
4. stori: poziv da se uzme BESPLATNA probna lekcija.
Sada iskoristite jedinstvenu šansu za dete - prva probna lekcija engleskog besplatno! Prijavite se ovog trenutka putem linka i pružite detetu nezaboravni put učenja u svetu engleskog jezika. Znanje engleskog stvara i stvoriće mnoštvo šansi!

Važno! NE TAGUJTE našu stranicu na Instagramu (bez tagovanja).
Važno! Link (swipe) će Vam biti poslat nekoliko dana pre puštanja reklame.