Az insta sztoriba történő reklámozás használati feltételei
Az insta sztoriba történő reklámozás használati feltételei
Fontos szervezési pontok
Vegyen részt egy órán tanárunkkal
A videóba vágjon bele az órából, ahol a gyermek kommunikál a tanárral (érzelmei, hogyan vesznek részt a folyamatban). Célszerű a tanórát számítógépről vagy laptopról végezni.
A hirdetés megjelenésének ideje
Hirdetések reggel madridi idő szerint reggel 9:00-ig. A reklámozás napján arra kérünk, hogy legfeljebb 20 történetet készíts, mert fontos számunkra, hogy a reklámvideók legyenek az elsők, és ne vesszenek el a többi sztoriban.
Anyag jóváhagyás
A jóváhagyásra szánt anyagokat készen, feliratokkal és iskolai táblával kell elküldeni a pr@allright.com címre 3 nappal a közzététel dátuma előtt.
Újraposztolni a történeteket az oldalunkon
Ha nem bánja, a jövőben közzétehetjük publikációját az oldalunkon, vagy felhasználhatjuk az iskola promóciós anyagaiban. Kérjük, hogy ebbe egyezzen bele.
A sztori forgatókönyve
1
Bevezetés (1. sztori)
Készítsen videót felmérés, teszt, kihívás vagy szavazás formájában az érdeklődő követők számára. Például: az iskolán kívül tanul angolul? Hogyan tanul angolul gyerekekkel? (kérdések saját belátása szerint)
2
A tanórából történő bevágás (1-2. sztori)
A videóban jelenítse meg az óra egy töredékét, ahol hallani, hogyan kommunikál a gyermek a tanárral (mutassa meg érzelmeit, hogyan vesz részt a folyamatban), és a gyermek visszajelzését az óra után. Felteheti a gyermeknek a vezető kérdést: "Milyen új témákat tanult meg a tanárral?" "Az online tanulás menőbb, mint az iskolában? "Mi tetszett a legjobban?" Vagy saját kérdést is kitalálhat. Fontos, hogy a tanórán számítógépről vagy laptopról vegyen részt.

A videó feliratozva legyen ezzel a szöveggel: Az All Right egy nemzetközi angol nyelvű iskola. Egyéni órák gyerekeknek 4 éves kortól.

Pöccintéssel húzza fel.

3
Az iskola előnyei (3-4. sztori)
A szülő ajánlása-visszajelzése a VOICE-tól az iskola előnyeiről (opcionális) az óra videójának hátterében vagy azt követően (lehet "beszélő fej" formátumban). Fontos motiválni a közönséget, hogy iratkozzanak fel egy ingyenes órára, és önállóan értékeljék az online tanulási formát.

1. Cambridge-i kommunikációs módszertan

Az All Right egy nemzetközi angol nyelvű iskola. Az All Right tanulási program a cambridge-i kommunikációs módszertanon alapul. A beszédre összpontosít, és megtanítja a gyermeket folyékonyan kommunikálni angolul. Ezt a módszert ma az egyik leghatékonyabbnak tartják.

2. Gazdasági költségvetés
Nem kell a tankönyvek hegyével foglalkoznia, és nem kell fizetnie a felesleges könyvekért és jegyzetfüzetekért. Az ár abszolút minden olyan anyagot tartalmaz, amely interaktív formátumban szükséges a nyelv elsajátításához. Az órákat online tartják, ami azt jelenti, hogy nem kell sehova mennie, így nincsenek utazási költségek. Időt, pénzt és erőfeszítést takarít meg.

3. Időtöltés együtt
Képes lesz követni a tanulási eredményeket, és jelen lehet az órákon. Ha segít a gyermekének angolul tanulni, megőrzi a közelséget és a megértést, valamint a harmonikus kapcsolatot velük.

4. Interaktív órák
Az órákon különböző típusú tevékenységeket alkalmaznak. Ezek gyakorlatok, dalok, játékok és rajzfilmek. Segítségükkel könnyebb megtartani a gyermek figyelmét, és érdeklődésük csak nő. Nincsenek unalmas és egységes feladatok. Az órák tele vannak interaktivitással, amelyet különösen szeretnek a fiatal diákok.

5. Iskolánk egész nyáron dolgozik Önnek!
A nyári szünet nagyszerű lehetőség az angol nyelv fejlesztésére. Mivel az iskolai órák már véget értek, a gyermeknek több szabadideje van a nyelvtanulásra. Az All Right alkalmazással a világ bármely pontjáról tanulhat: a tengeren, a hegyekben, vagy a nagymamájával a faluban. A legfontosabb az internet és a telefon elérhetősége.

6. Okleveles tanárok
Egyéni órák gyerekeknek 4 éves kortól általános, vagy prémium tanárokkal és anyanyelvi beszélőkkel. Beszélő klubok érdeklődés szerint különböző témákban (a tanóra csomag tartalmazza).

Írásos szöveg: "A tudás a legjobb ajándék. Ajándékozzon barátainak ajándékutalványt az All Right angol óráihoz." Angol tanfolyam elérhető áron.

A próbaóra INGYENES
4
Videó a tanárok bemutatására (5. sztori)
Mutassa be a tanárokat az iskola honlapján. A tanárok általános, prémium és anyanyelvűek. 100 tanárból mindössze 4-en teljesítik a szigorú vizsgánkat, és a csapat részévé válnak. Minden tanár pedagógiai / nyelvi végzettséggel rendelkezik, nemzetközi bizonyítvánnyal és széles körű tapasztalattal különböző korú gyermekekkel. Legfőbb feladatunk az angol nyelvtanulás szeretetének keltése a gyerekekben, szikra gyújtása a szemükben! Az oldalon megismerkedhet minden tanárral, olvasson róluk élő véleményeket a szülőktől, és nézzen meg egy videóbemutatót. https://allright.com/hu/teachers

Írásos szöveg: Az AllRight nem tanulásra késztet, hanem megszeretteti az angol nyelvet.
Egy promóciós kód, amely +2 egyéni tanórát ad tanóra csomag első vásárlásakor (3 nappal a közzététel előtt adjuk meg).

Pöccintéssel húzza fel és jelölje be az iskola Instagramját @allright_global
Példa a hirdetésre