Termenii de referință pentru poveștile publicitare
Termenii de referință pentru poveștile publicitare
Puncte organizatorice importante
Urmați o lecție cu un profesor
În videoclip, este prezemtat un fragment al lecției în care un copil comunică cu profesorul (emoțiile sale, modul în care sunt implicați în proces). Este recomandat să urmați lecția de pe un computer sau laptop.
Ora lansării anunțului
Reclame dimineața până la ora 9:00 în fusul orar. În ziua publicității, vă cerem să nu creați mai mult de 20 de povești, deoarece este important pentru noi ca videoclipurile publicitare să fie primele și să nu se piardă în fluxul altor povești.
Aprobare materială
Materialele pentru aprobare cu destinații de plasare, inscripții și semne pentru școală ar trebui trimise la partner@allright.com cu 3 zile înainte de data publicării.
Repostează povești pe pagina noastră
Dacă nu vă deranjează, este posibil ca, în viitor, să vă redăm publicația pe pagina noastră sau să o folosim în materialele promoționale ale școlii. Vă rugăm să agreați în prealabil.
Scenariu de poveste
1
Introducere (prima poveste)
Înregistrați un videoclip în formatul unui sondaj, test, provocare sau vot pentru abonații interesați. De exemplu: studiați limba engleză în afara școlii? Cum înveți limba engleză cu copiii? (întrebări la discreția dvs.)
2
Fragment de lecție (poveștile 1 - 2)
În videoclip, afișați un fragment al lecției unde puteți auzi cum comunică copilul cu profesorul (arătați-i emoțiile, modul în care sunt implicați în proces) și feedback copilului după lecție. Puteți pune copilului o întrebare principală "Ce subiecte noi ați învățat cu profesorul? ", "Ce ți-a plăcut cel mai mult?" sau propria întrebare. Este important ca lecțtia să se deruleze de pe computer sau laptop.

Scrieți inscripțiile cu textul din videoclip: AllRight este o școală internațională de limbă engleză. Lecții individuale pentru copii începând de la vârsta de 4 ani.

Puneți o glisare.
3
Avantajele școlii (poveștile 3-4)
Recomandarea părinților-feedback-ul audio despre avantajele școlii (opțional) pe fundalul videoclipului de la lecție sau după (poate fi în formatul „cap vorbitor"). Este important să motivați publicul să se înscrie pentru o lecție gratuită și să evalueze independent formatul de învățare online.

1. Metodologia comunicativă Cambridge
AllRight este o școală internațională de limbă engleză. Programul de învățare AllRight se bazează pe metodologia comunicativă Cambridge. Se concentrează pe vorbire și îl învață pe copil să comunice fluent în limba engleză. Această abordare este considerată una dintre cele mai eficiente astăzi.

2. Un buget economic
Nu trebuie să vă ocupați de un munte de manuale și să plătiți pentru cărți și caiete inutile. Plata include absolut toate materialele într-un format interactiv, necesare pentru a învăța limba. Lecțiile se țin online, ceea ce înseamnă că nu trebuie să mergeți nicăieri. Costurile de transport sunt excluse. Economisești timp, bani și efort.

3. Petrecem timp împreună
Veți putea urmări rezultatele învățării și veți fi prezenți în timpul lecțiilor. Ajutându-l pe copilul dvs. să învețe limba engleză, veți menține apropierea și înțelegerea și o relație armonioasă cu ei.


4. Lecții interactive
Diferitele tipuri de activități sunt utilizate în lecții. Acestea sunt exerciții, cântece, jocuri și desene animate. Cu ajutorul lor, este mai ușor să păstrezi atenția copilului, iar interesul lor nu face decât să crească. Nu există sarcini plictisitoare sau uniforme. Lecțiile sunt pline de interactivitate, care este în special îndrăgită de tinerii studenți.

5. Școala noastră funcționează pentru dvs. toată vara!
Vacanța de vară este o oportunitate excelentă de a vă îmbunătăți limba engleză. Întrucât lecțiile școlare s-au încheiat deja, copilul are mai mult timp liber pe care să îl dedice învățării limbii. Cu aplicația All Right, poți lua lecții de oriunde din lume: la mare, la munte, cu bunica ta la țară. Este necerară o conexiune la internet și un telefon.

6. Profesori autorizați
Lecții individuale pentru copii începând de la vârsta de 4 ani cu profesori standard, premium și vorbitori nativi. Cluburi de conversație în funcție de interesele pe diferite teme (incluse în pachetul de lecție).

Text scris: „Cunoașterea este cel mai bun cadou. Dă-le prietenilor tăi un certificat cadou pentru lecțiile de engleză de la AllRight."
Un curs de engleză la un preț accesibil. Lecția de încercare este GRATUITĂ
4
Un videoclip pentru a le arăta profesorilor (povestea a 5-a)
Prezentați profesorii de pe site-ul școlii. Profesorii sunt vorbitori standard, premium și nativi. Doar 4 din 100 de profesori promovează o selecție competitivă strictă și devin parte a echipei. Toți profesorii au educație pedagogică / lingvistică superioară, un certificat internațional și o vastă experiență de lucru cu copii de vârste diferite. Sarcina noastră principală este să le insuflăm copiilor dragostea de a învăța engleza, să le aprindem o scânteie în ochi! Pe site puteți cunoaște fiecare profesor, citiți recenzii live despre ei de la părinți și urmăriți o prezentare video. https://allright.com/teachers

Text scris: AllRight nu te face să înveți, dar te face să te îndrăgostești de engleză.
Un cod promoțional care va oferi +2 lecții individuale la prima achiziție a unui pachet de lecție (îl oferim cu 3 zile înainte de publicare).
Puneți un semn de glisare și școală pe Instagram @allright_global

Exemplu de reclamă