Tájékoztató №12: Instagram Stories hirdetés
✅Fő elképzelés: Gyermeked angolul tanul az All Right nyelviskolában. Neked már volt lehetőséged megtapasztalni az iskola előnyeit. Oszd meg tapasztalataidat a követőiddel, add meg nekik a promóciós kódot, és hívd meg őket egy ingyenes próbaórára.

A hirdetés tartalmát a megosztás előtt 3 nappal egyeztetni kell. Szükség esetén végezz javításokat. E-mail az anyagok küldéséhez: partner@allright.com

✅ A hirdetést délelőtt, 09:00-12:00 óra között kell megosztani ⌚

✅ Fontos, hogy ezen a napon ne legyen más sztori hirdetésed (vagy a mi hirdetésünket kell előbb megosztanod) ❗
✅ A hirdetés 5 sztoriból áll (a szám megbeszélhető). Az első sztori egy bevezető egy felméréssel, a többi 4 sztori pedig reklám.

A 2–5. történetekhez hozzá kell adnod egy „Swipe-Up” hivatkozást.

CSAK AZ EGYIK, óráról készült videón (2. vagy 3. történet) kell megjelölnöd az Instagramunkat: @allright_global.

✅ Hozzájárulásod kérjük, hogy a reklámsztorikat Instagram oldalunkon újra közzétegyük, és felhasználjuk az iskola promóciós anyagaiban. Kérjük, e-mailben erősítsd meg ennek elfogadását.

✅ Kérjük, mentsd el a hirdetéseinket tartalmazó sztorikat a "Highlights"-ba (kiemelések közé), hogy azok a követők, akik a megjelenés napján nem látták a sztorikat, máskor is megtekinthessék azokat. Ha újra együttműködünk veled, figyelembe tudjuk majd venni, hogy mit tettél korábban közzé, és új forgatókönyvet készíthetünk. Kérjük, ezt erősítsd meg.
1. sztori - bevezető
Cél: felhívni a figyelmet a gyerekek angoltanulásának témájára.

Beszélj az alábbi témák egyikéről:
✔ Beszélj tapasztalataidról, ha gyermekkorodban tanultál angolul, gyermeked mióta tanul angolul
✔ Felmérés: Az angoltanulás leghatékonyabb módja.
Egyénileg tanárral / Csoportban

2. és 3. sztori - mutasd meg az órát
A 6-10 éves gyerekek számára az All Right módszertanért felelős munkatársai kidolgozták a "Fonetika" olvasástanfolyamot. Kipróbálhatod a reklámóra alatt. Fontos, hogy az órán interakciót mutass a tanárral, a gyermeknek aktívan részt kell vennie, teljesítenie kell a feladatokat, válaszolnia kell a tanár kérdéseire. A videó legyen dinamikus, próbáld meg bemutatni, hogyan néz ki az osztályterem.

A tanfolyam 30 lendületes órából áll. Az első 14 órán a tanuló megismerkedik az összes betűvel és hanggal, a többi óra a betűkombinációkkal foglalkozik (betűk, helyesírásuk tanulmányozása, egyszerű szótagok és szavak olvasása).

A tanfolyam akkor lesz hasznos, ha:
✅ Gyermeked elkezdte az iskolát, és nehézségekbe ütközött a betűk tanulása és a hangkombinációk kiejtése során.
✅ Azt szeretnéd, ha gyermeked könnyen és gyorsan megtanulna olvasni.
✅ A gyermeked már rendelkezik bizonyos tudással, és úgy gondolja, hogy ideje továbblépni az olvasás felé.

Mutasd be, milyen érdekes feladatokat végez el a gyermek a tanfolyam során. Használd fel a próbaórán készült videót és az óra bemutató verzióját (itt érhető el):
https://slides.com/allright/reading-unit-1/fullscreen

Vannak további tanfolyamok is más korosztályok számára: énektanfolyam, Minecraft, állatok, olvasástanfolyam és tinédzserek számára készült tanfolyamok.

Ismételd meg a szavakat feliratokkal (Te választod ki):
✍ Gyermekednek problémái vannak az olvasással az iskolában? A "Fonetika" tanfolyam segít!
✍ Érdekes feladatok, bájos karakterek és kedves tanár teszi szórakoztatóvá a tanulást!
✍Kiejtés fejlesztése, új szavak memorizálása!
✍ Érdeklődési körre alapuló kurzusok minden korosztály számára elérhetőek: állatok, Minecraft, énektanfolyam, tanfolyam tiniknek.

Add hozzá a SWIPE funkciót a 2. és a 3. sztorihoz
4. sztori - az iskola előnyei (Te választod ki)
Gyermekem az első órától fogva beszél angolul ⭐

Az All Right a Cambridge-i kommunikációs módszert alkalmazza. A kommunikáció itt a beszélt nyelvre való összpontosítást jelenti. A tanulási folyamat elsősorban arra irányul, hogy megtanítsa a gyermeket angolul beszélni. Ez az a tudás, ami mindig jól jön az életben!

A tanulás olyan, mint egy játék! ⭐
A gyermek a tanulási folyamatot játékként fogja fel. Szintről szintre a tanuló megközelíti a fő célt - a kurzus teljesítését. A tanári feladatok elvégzésével a tanuló bónuszt vagy csillagokat kap. Az órák játékformátuma motiválja a gyermeket a tanfolyam sikeres befejezésére.

A sztori feliratai (Te választod ki):
✍ A gyermekem már az első órától fogva beszél angolul!
✍ A tanulás olyan, mint egy játék! A játékos órák motiválják a gyereket!
✍ Az All Right angol nyelvet tanít, amely hasznos lesz a mindennapi életben!
✍ Ingyenes próbaóra tanárral! Ismerd meg gyermeked szintjét, kapj oktatási tervet.

Add hozzá a SWIPE funkciót a 4. sztorihoz
5. sztori - promóciós kód
Oszd meg követőiddel a promóciós kódot, amellyel bónuszt kapnak az első befizetéskor. A hirdetés megjelenése előtt 3 nappal elküldjük személyes promóciós kódod, amelyben feltüntetjük, hogy milyen kedvezményre jogosít.

Írd le a promóciós kódot szövegbe, és javasold, hogy készítsenek képernyőképet a promóciós kódról, hogy ne veszítsék el. A sztorik 24 óra elteltével eltűnnek, de a promóciós kódnak nincs lejárati dátuma!

Add hozzá a SWIPE funkciót az 5. sztorihoz