Tájékoztató №13: Instagram Stories hirdetés
✅Fő elképzelés: Gyermeked angolul tanul az All Right nyelviskolában. Neked már volt lehetőséged megtapasztalni az iskola előnyeit. Oszd meg tapasztalataidat a követőiddel, add meg nekik a promóciós kódot, és hívd meg őket egy ingyenes próbaórára.

A hirdetés tartalmát a megosztás előtt 3 nappal egyeztetni kell. Szükség esetén végezz javításokat. E-mail az anyagok küldéséhez: partner@allright.com

✅ A hirdetést délelőtt, 09:00-12:00 óra között kell megosztani ⌚

✅ Fontos, hogy ezen a napon ne legyen más sztori hirdetésed (vagy a mi hirdetésünket kell előbb megosztanod) ❗
✅ A hirdetés 5 sztoriból áll (a szám megbeszélhető). Az első sztori egy bevezető egy felméréssel, a többi 4 sztori pedig reklám.

A 2–5. történetekhez hozzá kell adnod egy „Swipe-Up” hivatkozást.

CSAK AZ EGYIK, óráról készült videón (2. vagy 3. történet) kell megjelölnöd az Instagramunkat: @allright_global.

✅ Hozzájárulásod kérjük, hogy a reklámsztorikat Instagram oldalunkon újra közzétegyük, és felhasználjuk az iskola promóciós anyagaiban. Kérjük, e-mailben erősítsd meg ennek elfogadását.

✅ Kérjük, mentsd el a hirdetéseinket tartalmazó sztorikat a "Highlights"-ba (kiemelések közé), hogy azok a követők, akik a megjelenés napján nem látták a sztorikat, máskor is megtekinthessék azokat. Ha újra együttműködünk veled, figyelembe tudjuk majd venni, hogy mit tettél korábban közzé, és új forgatókönyvet készíthetünk. Kérjük, ezt erősítsd meg.
1. sztori - bevezető
Cél: felhívni a figyelmet a gyerekek angol tanulásának témájára.

Beszélj az alábbi témák egyikéről:
✔ Szavazás: Mi a legjobb módszer, hogy a gyerekek angolul tanuljanak? Online / Tanárral
✔Szavazás: Miért érdemes online tanulni angolul?
2. és 3. sztori - mutasd meg az órát
Az All Right módszertanért felelős munkatársai kidolgozták a „Haladó tiniktanfolyamot tinédzserek számára. Kipróbálhatod a reklámórán. Fontos, hogy az órán interakciót mutass a tanárral, a gyermeknek aktívan részt kell vennie, feladatokat kell végrehajtania, válaszolnia kell a tanár kérdéseire. A videó legyen dinamikus, próbáld meg bemutatni, hogyan néz ki az osztályterem.

A diákok és a tanárok a kamaszok számára érdekes témákról beszélgetnek: elektronikai kütyük, közösségi háló, utazás, hobbi. A tanulók új szavakat és nyelvtani szerkezeteket tanulnak. Profi tanárok készítik fel a tizenéveseket az iskolai és felvételi vizsgákra (TOEFL, Cambridge vizsgák és egyéb), segítenek a kiejtés javításában és az angol nyelv egy újabb szintjének elérésében.

Mutasd be, milyen feladatokat végez a gyermek a tanfolyam során. Használd a próbaórán készült videót és az óra bemutató verzióját (itt érhető el):
https://slides.com/allright/mt-u11-l34-technology-1#/1

Vannak további tanfolyamok is más korosztályok számára is: énektanfolyam kisgyerekeknek, "Állatok" tanfolyam, Minecraft és olvasástanfolyam gyerekeknek.

Ismételd meg a szavakat szöveggel (Te választod ki):
✍ "Haladó tinik" tanfolyam az All Right-nál! Beszélünk kütyükről, utazásról, hobbikról és közösségi hálózatokról.
✍ Felkészülés az iskolai és felvételi vizsgákra.
✍ Érdeklődési körön alapuló kurzusok minden korosztály számára elérhetőek: olvasás, Minecraft, énektanfolyam, állatok.

Add hozzá a SWIPE funkciót a 2. és a 3. sztorihoz
4. sztori - az iskola előnyei (Te választod ki)
Gyermeked egyedül fogja elkészíteni a házi feladatát! ⭐

Nem kell minden alkalommal segítened gyermekednek az iskolai angol házi feladatban. Csak egyszer segíts neki, amikor regisztráltok az All Right kurzusaira! Diákjaink könnyedén megbirkóznak a házi feladatokkal, és még az iskolai tananyagot is megelőzik!
Vesd le a tanári szerepedet. Engedd meg magadnak, hogy szelíd, nyugodt és szerető anya maradj! ❤️

Költségkímélő⭐
All inclusive csomag. Nem kell további tananyagot vásárolnod, vagy pénzt költened az órákra való eljutásra. Az órák felhasználási ideje nincs korlátozva, nem járnak le.

A sztori feliratai (többet választhatsz):
✍ Az All Right angol nyelvet tanít, amely hasznos lesz a mindennapi életben!
✍ Költségkímélő: minden interaktív, nem kell semmi mást külön megvásárolni.
✍ Vesd le a tanári szerepet. Az iskola segít a házi feladatban!
✍ Ingyenes próbaóra tanárral! Ismerd meg gyermeked szintjét, kapj oktatási tervet.

Add hozzá a SWIPE funkciót az 4. sztorihoz
5. sztori - promóciós kód
Oszd meg követőiddel a promóciós kódot, amellyel bónuszt kapnak az első befizetéskor. A hirdetés megjelenése előtt 3 nappal elküldjük személyes promóciós kódod, amelyben feltüntetjük, hogy milyen kedvezményre jogosít.

Írd be a promóciós kódot a szövegbe, és javasold, hogy készítsenek képernyőképet a promóciós kódról, hogy ne veszítsék azt el. A sztorik 24 óra elteltével eltűnnek, de a promóciós kódnak nincs lejárati dátuma!

Add hozzá a SWIPE funkciót az 5. sztorihoz