Tájékoztató №14: Instagram Stories hirdetés
✅Fő elképzelés: Gyermeked angolul tanul az All Right nyelviskolában. Neked már volt lehetőséged megtapasztalni az iskola előnyeit. Oszd meg tapasztalataidat a követőiddel, add meg nekik a promóciós kódot, és hívd meg őket egy ingyenes próbaórára.

A hirdetés tartalmát a megosztás előtt 3 nappal egyeztetni kell. Szükség esetén végezz javításokat. E-mail az anyagok küldéséhez: partner@allright.com

✅ A hirdetést délelőtt, 09:00-12:00 óra között kell megosztani ⌚

✅ Fontos, hogy ezen a napon ne legyen más sztori hirdetésed (vagy a mi hirdetésünket kell előbb megosztanod) ❗
✅ A hirdetés 5 sztoriból áll (a szám megbeszélhető). Az első sztori egy bevezető egy felméréssel, a többi 4 sztori pedig reklám.

A 2–5. történetekhez hozzá kell adnod egy „Swipe-Up” hivatkozást.

CSAK AZ EGYIK, óráról készült videón (2. vagy 3. történet) kell megjelölnöd az Instagramunkat: @allright_global.

✅ Hozzájárulásod kérjük, hogy a reklámsztorikat Instagram oldalunkon újra közzétegyük, és felhasználjuk az iskola promóciós anyagaiban. Kérjük, e-mailben erősítsd meg ennek elfogadását.

✅ Kérjük, mentsd el a hirdetéseinket tartalmazó sztorikat a "Highlights"-ba (kiemelések közé), hogy azok a követők, akik a megjelenés napján nem látták a sztorikat, máskor is megtekinthessék azokat. Ha újra együttműködünk veled, figyelembe tudjuk majd venni, hogy mit tettél korábban közzé, és új forgatókönyvet készíthetünk. Kérjük, ezt erősítsd meg.
1. sztori - bevezető
Cél: felhívni a figyelmet a gyerekek angoltanulásának témájára.

Beszélj az alábbi témák egyikéről:
✔ Szavazás: A gyerekeknek tudniuk kell angolul? Igen/Nem
✔ Kérdés: Ki beszél a családodból angolul?
2. és 3. sztori - mutasd meg az órát a tanárral
A 4-5 éves gyermekek számára az All Right módszertanért felelős munkatársai kidolgozták az „Állatok” tanfolyamot. Kipróbálhatod a reklámórán. Fontos, hogy az órán interakciót mutass a tanárral, a gyermeknek aktívan részt kell vennie, feladatokat kell végrehajtania, válaszolnia kell a tanár kérdéseire. A videó legyen dinamikus, próbáld meg bemutatni, hogyan néz ki az osztályterem.

Az „Állatok” tanfolyamon a gyerekek különböző kontinensekről származó állatokkal, azok szokásaival, jellemzőivel ismerkednek meg. Az angol mellett biológiát és földrajzot is tanulnak. Minden óra után van házi feladat, amely megerősíti a tanult anyagot. Az osztályteremben a gyermek dalokat énekel, játszik a tanárral, közben a gesztusokkal történő szóismétlés módszerét alkalmazza.

Mutasd be, milyen érdekes feladatokat végez el a gyermek a tanfolyam során. Használd a próbaórán készült videót és az óra bemutató verzióját (itt érhető el):
google.com/url?q=https%3A%2F%2Fslides.com%2Fallright%2Fanimal-course-lesson-12-fox-europe%2Ffullscreen&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNE0sv0_viM5BYYDt7u8pk9t

Vannak további tanfolyamok is más korosztályok számára: énektanfolyam, Minecraft, olvasástanfolyam és tinédzserek számára készült tanfolyamok.

A szavak ismétlése szöveggel:
✍ Az „Állatok” tanfolyam bemutatja a gyermeknek a világ állatait, azok szokásait és jellemzőit.
✍ Szórakoztató feladatok + bájos karakterek + kedves tanár = szórakoztató óra! A gyermeket nagyon le fogja kötni!
✍ Házi feladat minden óra után, hogy elmélyítse a tanult anyagot.
✍ Érdeklődési körön alapuló kurzusok minden korosztály számára elérhetőek: olvasás, Minecraft, énektanfolyam, tiniknek szóló tanfolyam.

SWIPE hozzáadása a 2. és a 3. sztorihoz
4. sztori - promóciós kód
Oszd meg követőiddel a promóciós kódot, amellyel bónuszt kapnak az első befizetéskor. A hirdetés megjelenése előtt 3 nappal elküldjük személyes promóciós kódod, amelyben feltüntetjük, hogy milyen kedvezményre jogosít.

Írd le a promóciós kódot szövegben, és javasold, hogy készítsenek képernyőképet a promóciós kódról, hogy ne veszítsék el. A sztorik 24 óra elteltével eltűnnek, de a promóciós kódnak nincs lejárati dátuma!

A sztorik feliratai:
✍Promóciós kód (a promóciós kód és a bónusz feltüntetése)

Add hozzá a SWIPE funkciót a 4. sztorihoz
5. sztori - gyermek visszajelzései
Kérdezd meg gyermeked, hogy tetszett-e neki az óra, mire emlékszik, jól érezte-e magát a tanárral, és barátkoztak-e Charlie-val, hány csillagot kapott az órán stb.

Lehetőségek a sztori felirataihoz:
✍A gyermekem nagyon örül az órának!
✍Anyaként örömmel hallom, hogyan beszél angolul a gyerekem az óra alatt
✍Haladás óráról órára!
✍Órák, amelyekre a gyermekem szívesen jár

SWIPE hozzáadása az 5. sztorihoz