Tájékoztató №5: Instagram Stories hirdetés
✅Fő elképzelés: Gyermeked angolul tanul az All Right Schoolban. Neked már volt lehetőséged megtapasztalni az iskola előnyeit. Oszd meg tapasztalataidat a követőiddel, add meg nekik a promóciós kódot, és hívd meg őket egy ingyenes próbaórára.

A hirdetés tartalmát a megosztás előtt 3 nappal egyeztetni kell. Szükség esetén végezz javításokat. E-mail az anyagok küldéséhez: partner@allright.com

✅ A hirdetést délelőtt, 09:00-12:00 óra között kell megosztani ⌚

✅ Fontos, hogy ezen a napon ne legyen más sztori hirdetésed (vagy a mi hirdetésünket kell előbb megosztanod) ❗
✅ A hirdetés 5 sztoriból áll (a szám megbeszélhető). Az első sztori egy bevezető egy felméréssel, a többi 4 sztori pedig reklám.

A 2–5. történetekhez hozzá kell adnod egy „Swipe-Up” hivatkozást.

CSAK AZ EGYIK, óráról készült videón (2. vagy 3. történet) kell megjelölnöd az Instagramunkat: @allright_global.

✅ Kérjük, mentsd el a sztorikat a hirdetéseinkkel a Highlights-ba, hogy azok a követők, akik a megjelenés napján nem látták a sztorikat, máskor is megtekinthessék azokat. Ha újra együttműködünk veled, figyelembe tudjuk venni, amit korábban közzétettél, és új forgatókönyvet készíthetünk. Kérjük, ezt erősítsd meg.

✅ Hozzájárulásod kérjük, hogy a reklám sztorikat Instagram oldalunkon újra közzétegyük, és felhasználjuk az iskola promóciós anyagaiban. Kérjük, e-mailben erősítsd meg elfogadásod.
1. sztori - bevezető
Cél: felhívni a figyelmet a gyerekek angol tanulásának témájára.

Beszélj az alábbi témák egyikéről:
✔ Szavazás: A gyerekeknek tudniuk kell angolul? Igen/Nem
✔ Kérdés: Ki beszél a családodból angolul?
2. és 3. sztori - mutasd meg az órát a tanárral
Mesélj az online tanulás fő előnyeiről (saját belátásod szerint). Mondd el, hogy sok barátod gyereke tanul az All Right nyelviskolában és meg szeretnéd osztani az iskola elérhetőségeit azokkal, akik angol nyelviskolát keresnek a gyerekük számára vagy akik ki akarják próbálni az online oktatást, csak kétségeik vannak.

Adj hozzá feliratot:
✍ Az All Right egy nemzetközi angol nyelviskola. Egyéni órák gyerekeknek, 4 éves kortól.
✍ Az online tanulás trendi, költségkímélő és hatékony.

Oszd meg, hogy szerinted az All Right órák miért kényelmesek a szülőknek. Alább találsz pár infót az iskoláról. Hangsúlyozd azt, ami számodra a legfontosabb. Ne idézd szóról szóra⏬

⚡Tanulhattok nyaraláskor is. Mobileszközön is lehet órát venni az appon keresztül. Mindössze internet-hozzáférésre van szükség.

⚡Rugalmas órarend, amely igazodik a gyermek időbeosztásához.

⚡Kényelmesen követhető a gyermek fejlődése a mobil applikáción vagy a személyes fiókon keresztül. A tanár minden óra után visszajelzést ad a haladásról.

⚡ Az órák nem járnak le. Számotokra kényelmes tempóban tanulhattok.

Beszélj a tanárokról. Alább találsz pár tippet. Hangsúlyozd azt, ami számodra a legfontosabb. Ne idézd szóról szóra⏬

⚡Az iskola csak okleveles tanárokat alkalmaz, képzéseikről és eredményeikről a profiljukon található információ.

⚡A tanárok tudnak és imádnak gyerekekkel dolgozni, tudják, hogyan találják meg velük a közös hangot és hogyan vonják be őket a tanulási folyamatba.

⚡ Te magad választhatod ki a tanárt. Hogy jobban megismerd őket, az oldalon videós bemutatkozást találsz.

⚡A tanárok a legújabb módszereket alkalmazzák a tanteremben (itt mondhatod, hogy olvastad/láttad a gyerekek tanításának leghatékonyabb módszereiről szóló programot, és a tanárok ezt alkalmazzák az iskolában).

A szavak megkettőzése szöveggel

SWIPE hozzáadása a 2. és a 3. sztorihoz
4. sztori - promóciós kód
Oszd meg követőiddel a promóciós kódot, amely bónuszt ad az első befizetéskor. A hirdetés megjelenése előtt 3 nappal elküldjük személyes promóciós kódod, amelyben feltüntetjük, hogy milyen ajándékot ad.

Írd le a promóciós kódot szövegben, és javasold, hogy készítsenek képernyőképet a promóciós kódról, hogy ne veszítsék el. A sztorik 24 óra elteltével eltűnnek, de a promóciós kódnak nincs lejárati dátuma!

A sztorik feliratai:
✍Promóciós kód (a promóciós kód és a bónusz feltüntetése)

Add hozzá a SWIPE funkciót a 4. sztorihoz
5. sztori - gyermek visszajelzései
Az iskola ingyenes próbaórát ad minden új diáknak! Az óra során a tanár kiértékeli a gyermek tudásszintjét, bemutatja a platformot, meghatározza a tanulási célokat és kiválasztja a megfelelő programot a további angoltanuláshoz iskolánkban.
A regisztráció az órára nagyon egyszerű oldalunkon: https://allright.com
Mutasd be lépésről lépésre.

Sztori felirata:

✍ Ingyenes próbaóra tanárral! Tudd meg gyermeked szintjét és kapj egyéni oktatási programot, klikkelj a linkre!

SWIPE hozzáadása az 5. sztorihoz