TOR Nr. 10: Lecții cu profesori vorbitori de limba engleză
Termenii colaborării
✅ Ore de postat: între 9:00 și 15:00 (poate fi negociat)

✅ Cu 3 zile înainte de postare, vă rugăm să ne trimiteți materialele pentru aprobare și să faceți modificări, dacă este nevoie. Email: partner@allright.com

Masca

Pentru clipuri mai interesante, puteți utiliza masca noastră tip joc pe Instagram

https://www.instagram.com/allright_global/.

Creați un clip în care utilizați masca-joc și postați-l la Stories. Aici sunt instrucțiunile pentru a găsi masca: https://prnt.sc/hBlYvH8gx8Y6

Story 1
Începeți clipul cu un salut către urmăritori și transmiteți că, astăzi, visul copilului dvs. va deveni realitate. În fundal, arătați copilul dvs. pasionat de lecția cu profesorul nostru. Spuneți că de multă vreme sunteți în căutare de o școală potrivită iar acum ați găsit-o. Promiteți că reveniți cu mai multe detalii despre această descoperire după lecție.

Un exemplu de text pentru story:
✅ Astăzi, cel mic începe să învețe limba engleză (am ceva emoții).
✅ Copilul pare să se bucure stând de vorbă cu profesorul.
Story 2
Publicați clipul video cu lecția. Acest story ar trebui să arate interacțiunea dintre copil și profesor, copilul ar trebui să fie un participant activ, să răspundă întrebărilor puse de profesor și să completeze cerințe interactive.
Clipul video trebuie să fie dinamic.
Story 3
Lecții cu profesori vorbitori de limba engleză.
Copilul are oportunitatea de a stăpâni rapid vorbirea colocvială pentru că, încă de la prima lecție, devine imersat în mediul vorbitor de engleză, fără ajutorul limbii native. Nu-ți fie teamă că cel mic nu va înțelege ceva! Pentru a învăța o limbă străină, nu este nevoie să „știi” traducerea, ci să „percepi” cuvintele. Să ne amintim cum copiii învață limba lor nativă! Ei văd un obiect și aud cum se numește, îl percep prin atingere sau gust și își amintesc ce emoții au simțit. De aceea, noi credem că lecțiile susținute complet în limba engleză sunt eficiente pentru copii. Și totuși, un factor foarte important este prețul! Lecțiile cu acești profesori sunt foarte rentabile.Adăugați un sticker - link în story (nu etichetați pagina de Instagram a școlii!)
❗Important! Link-ul ce trebuie introdus va fi trimis cu 3 zile înainte de postarea reclamei❗
Story 4
Povestiți despre caracteristicile programului.

Este foarte ușor să îți atingi țelurile cu All Right, pentru că cel mic este interesat să învețe, studiul devine un joc din ce în ce mai incitant cu fiecare lecție. Iată aspectele care îmi plac cel mai mult (alegeți):
⚡ Reputație excelentă: All Right are o reputație foarte bună printre părinți și studenți, ceea ce demonstrează calitatea predării la școala noastră, precum și eficacitatea sa.
⚡Folosim tehnologii moderne: All Right utilizează tehnologii moderne și unelte interactive, care fac procesul de învățare mai interesant și distractiv.
⚡Loc de muncă în viitor: Cunoașterea limbii engleze poate deschide mai multe oportunități pentru copii în viitor.
⚡Comunicare internațională: Învățarea limbii engleze îi va ajuta pe cei mici să comunice cu oameni din alte țări, să călătorească și să-și dezvolte conexiuni internaționale.
⚡Schimb cultural: Limba engleză îi va împinge pe copii să înțeleagă și să afle mai multe despre culturile și tradițiile altor țări.

Idei și teme principale pentru stories:
✅ Program educativ individual.
✅ Copilul începe să vorbească limba engleză după prima lecție.
✅ Lecțiile iau forma unui joc.
✅ La cursuri, copilul este interesat să învețe.
✅ Cunoștințele dobândite vor fi utile toată viața!
Story 5
Invitați urmăritorii să ia parte la o lecție de probă.

Înscrieți-vă copilul la prima lecție de probă gratis -
Limba engleză cu siguranță se va dovedi folositoare pentru cei mici în viitor, mai ales când vor călători în țări străine.
Nu petreceți doar 25 de minute în cadrul unei lecții utile, ci faceți cunoștință cu un profesor acreditat și aflați nivelul de cunoștințe al copilului.
Special pentru voi, școala mi-a oferit un cod promo. După lecția probă, puteți achiziționa lecții cu o super reducere. Salvează codul și accesează link-ul pentru a rezerva o lecție de probă.

Texte descriere video:
✅ Ia parte la o lecție de probă și începe să înveți chiar azi.
✅ All Right are o reducere pentru familii.

Adăugați un sticker - link în story (nu etichetați pagina de Instagram a școlii!)
❗Important! Link-ul ce trebuie introdus va fi trimis cu 3 zile înainte de postarea reclamei❗