TOR Nr. 11: Vacanțe de vară cu beneficii pentru copilul dumneavoastră
Termenii colaborării
✅ Ore de postat: între 9:00 și 15:00 (poate fi negociat)

✅ Cu 3 zile înainte de postare, vă rugăm să ne trimiteți materialele pentru aprobare și să faceți modificări, dacă este nevoie. Email: partner@allright.com

Masca

Pentru clipuri mai interesante, puteți utiliza masca noastră tip joc pe Instagram

https://www.instagram.com/allright_com/

Creați un clip în care utilizați masca-joc și postați-l la Stories. Aici sunt instrucțiunile pentru a găsi masca: MASCA

Story 1
Începeți clipul cu un salut către urmăritori și transmiteți că, astăzi, visul copilului dvs. va deveni realitate. În fundal, arătați copilul dvs. pasionat de lecția cu profesorul nostru. Spuneți că de multă vreme sunteți în căutare de o școală potrivită iar acum ați găsit-o. Promiteți că reveniți cu mai multe detalii despre această descoperire după lecție.

Un exemplu de text pentru story:
✅ Astăzi, cel mic începe să învețe limba engleză (am ceva emoții).
✅ Copilul pare să se bucure stând de vorbă cu profesorul.

Vă rugăm să susțineți lecția promovată pe un laptop, astfel încât platforma interactivă de învățare să fie vizibilă în reclamă.
Story 2
Publicați clipul video cu lecția. Acest story ar trebui să arate interacțiunea dintre copil și profesor, copilul ar trebui să fie un participant activ, să răspundă întrebărilor puse de profesor și să completeze cerințe interactive.
Clipul video trebuie să fie dinamic.

Vă rugăm să puneți un autocolant cu o reacție la poveste pentru a atrage și mai mult atenția publicului.
De exemplu: https://prnt.sc/2LghcBWHjrZ5

Story 3
Vacanță de vară cu beneficii pentru copil.

Pe tot parcursul vacanței, continuă studiul online de engleză pentru a menține cunoștințele actuale și pentru a aprofunda informații noi.

Cursurile regulate interesante vor ajuta copilul să progreseze în limba engleză și să-i fie mai ușor să înceapă noul an școlar.


Este important de punctat că All Right este cea mai bună școală online internațională de limba engleză unde copiii pot învăța de oriunde în lume.Adăugați un sticker - link în story (nu etichetați pagina de Instagram a școlii!)
❗Important! Link-ul ce trebuie introdus va fi trimis cu 3 zile înainte de postarea reclamei❗
Story 4
Comunicare cu copii din toată lumea

Cluburile de conversație reprezintă o completare fantastică la cursurile achiziționate, permițând studenților să exerseze limba engleză prin interacțiunea cu copii din întreaga lume. Un profesor, aproximativ 6-8 colegi și un subiect de comunicare antrenant se regăsesc în cadrul fiecărui club de conversație. Îi ajută pe copii să-și lărgească orizonturile și să învețe mai multe despre diferitele culturi. În plus, cluburile de conversație ajută la dezvoltarea abilităților sociale și de comunicare care vor fi necesare în viitor.
Story 5
Invitați urmăritorii să ia parte la o lecție de probă.

Înscrieți-vă copilul la prima lecție de probă gratis -
Limba engleză cu siguranță se va dovedi folositoare pentru cei mici în viitor, mai ales când vor călători în țări străine.
Nu petreceți doar 25 de minute în cadrul unei lecții utile, ci faceți cunoștință cu un profesor acreditat și aflați nivelul de cunoștințe al copilului.
Special pentru voi, școala mi-a oferit un cod promo. După lecția probă, puteți achiziționa lecții cu o super reducere. Salvează codul și accesează link-ul pentru a rezerva o lecție de probă.

Texte descriere video:
✅ Ia parte la o lecție de probă și începe să înveți chiar azi.
✅ All Right are o reducere pentru familii.

Adăugați un sticker - link în story (nu etichetați pagina de Instagram a școlii!)
❗Important! Link-ul ce trebuie introdus va fi trimis cu 3 zile înainte de postarea reclamei❗
Promocode: GIFT10RO
Adăugați codul promoțional și cereți abonaților să păstreze codul promoțional pentru a nu îl pierde. Codul promoțional vă oferă o reducere de 10% la prima dumneavoastră achiziție.

* Oferta este valabilă pentru pachetele de 36 și 72 de lecții.