TOR №12: publicitate Instagram Stories
Ideea principală: copilul dumneavoastră studiază limba engleză la Școala All Right. Ați avut deja ocazia să apreciați avantajele școlii. Împărtășiți experiența dumneavoastră urmăritorilor, oferiți-le codul promoțional și invitați-i să ia o lecție de probă gratuită..

Conținutul publicitar trebuie convenit cu 3 zile înainte de postare. Faceți corecții dacă considerați necesar. E-mail pentru trimiterea materialelor: partner@allright.com

✅ Anunțul trebuie postat dimineața, de la 09:00 până la 12:00 ⌚

✅ Este important ca în această zi să nu postați alte povești (sau anunțul nostru trebuie postat mai întâi) ❗
✅ Reclama este formată din 5 povești (numărul poate fi discutat). Prima poveste este un intro cu un sondaj, iar celelalte 4 povești sunt reclame.

Va trebui să adăugați un link „Swipe-Up” la poveștile 2-5.

DOAR PE UN videoclip din lecție (a doua sau a treia poveste) trebuie să etichetați Instagram-ul nostru @allright_global

✅ Vă cerem acordul pentru a reposta poveștile publicitare pe pagina noastră de Instagram și pentru a le folosi în materialele promoționale ale școlii. Vă rugăm să confirmați acceptarea prin e-mail.

✅ Vă rugăm să salvați poveștile cu reclamele noastre în Highlights, pentru ca urmăritorii care nu au văzut poveștile în ziua în care au fost publicate să le poată vedea altă dată. Colaborând din nou cu dumneavoastră, vom putea ține cont de ceea ce ați publicat anterior și vom putea crea un nou script. Vă rugăm să confirmați.
Prima poveste - introducere
Scop: atragerea atenției asupra subiectului învățării limbii engleze pentru copii.

Discutați unul dintre subiecte:
✔ Vorbiți despre experiența dumneavoastră, dacă ați învățat limba engleză în copilărie, de cât timp o învață copilul dumneavoastră
✔ Sondaj: Cel mai eficient mod de a învăța limba engleză.
Individual cu un profesor / Într-un grup
Povestea a 2-a și a 3-a - arată lecția
Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani, metodiștii All Right au dezvoltat cursul de lectură „Fonică”. Îl puteți încerca la lecția de promovare. Este important să se arate interacțiunea cu profesorul în lecție, copilul trebuie să participe activ, să finalizeze sarcini și să răspundă la întrebările profesorului. Videoclipul trebuie să fie dinamic, încercați să prezentați sala de clasă.

Cursul constă în 30 de lecții vibrante. În primele 14 lecții, elevul se familiarizează cu toate literele și sunetele, restul lecțiilor sunt dedicate combinațiilor de litere (studiul literelor, ortografia lor, citirea silabelor și cuvintelor simple).

Cursul va fi util dacă:
✅ Copilul dumneavoastră a început școala și a întâmpinat dificultăți în învățarea literelor și în pronunția combinațiilor de sunete.
✅ Doriți ca copilul dumneavoastră să învețe să citească ușor și rapid.
✅Copilul are deja un bagaj de cunoștințe și considerați că este timpul să treacă la lectură.

Arătați sarcinile interesante pe care copilul le realizează în timpul cursului. Folosiți videoclipul realizat în timpul lecției de probă și versiunea demo a lecției (disponibilă aici):
https://slides.com/allright/reading-unit-1/fullscreen

Există cursuri suplimentare pentru alte vârste: un curs de citire, Minecraft, animale, un curs de lectură și cursuri pentru adolescenți.

Duplicați cuvintele cu inscripții (la alegere):
✍ Aveți probleme cu cititul la școală? Cursul „„Fonică”” vă va ajuta!
✍ Sarcinile interesante, personajele strălucitoare și un profesor amabil fac învățarea distractivă!
✍Instruirea pronunției, memorarea cuvintelor noi!
✍ Cursurile de interes sunt disponibile pentru toate vârstele: animale, Minecraft, un curs de canto, un curs pentru adolescenți.

ADĂUGAȚI SWIPE la a doua și a treia poveste
Povestea a 4-a - avantajele școlii (la alegere)
Copilul vorbește în limba engleză de la prima lecție ⭐

Școala All Right folosește Metoda de comunicare Cambridge. Comunicativ înseamnă concentrarea asupra limbajului vorbit. Procesul de studiu are ca scop în primul rând să învețe copilul cum să vorbească engleza. Acestea sunt cunoștințele care îi vor fi întotdeauna utile în viață!

Învățarea este ca un joc! ⭐
Copilul percepe procesul de învățare ca pe un joc. Nivel cu nivel, studentul abordează scopul principal - promovarea cursului. Prin îndeplinirea sarcinilor primite de la profesor, studentul primește un bonus sau primește stele. Formatul de joc al orelor motivează copilul să parcurgă cu succes cursul până la final.

Subtitrările poveștii (la alegere):
✍ Copilul vorbește engleza încă de la primele lecții!
✍ Studiul este ca un joc! Motivație prin abordarea prin joc a lecțiilor!
✍ Școala All Right predă limba engleză care va fi utilă în viața de zi cu zi!
✍ Lecție de probă gratuită cu un profesor! Aflați nivelul copilului dumneavoastră, obțineți un program educațional.

Adăugați SWIPE pe a 4-a poveste
A 5-a poveste - cod promoțional
Împărtășiți cu urmăritorii dumneavoastră codul promoțional, care oferă un bonus la prima plată. Vă vom trimite codul promoțional personal, indicând ce fel de cadou oferă, cu 3 zile înainte de lansarea anunțului.

Includeți codul promoțional în text și recomandați să facă o captură de ecran a codului promoțional pentru a nu-l pierde. Poveștile vor dispărea după 24 de ore, dar codul promoțional nu are dată de expirare!

ADĂUGAȚI SWIPE la a 5-a poveste
+40316300285
Si tiene alguna pregunta, por favor, póngase en contacto con nosotros: partner@allright.com