Brief №12: Reklama kroz Instagram priče
✅Glavna ideja: Vaše dete uči engleski u školi All Right. Već ste imali priliku da uvidite prednosti škole. Podelite vlastito iskustvo sa pratiocima, dajte im promotivni kupon i pozovite ih da rezervišu besplatnu probnu lekciju.

✅Reklamni materijal treba da bude dogovoren 3 dana pre objavljivanja. Napravite izmene i dorade ukoliko je potrebno. Imejl za slanje materijala: partner@allright.com

✅Reklama mora biti postavljena ujutro od 09:00 do 12:00 ⌚

✅Važno je da na ovaj dan nemate druge reklamne priče (ili ako ih imate, naša reklama mora biti postavljena prva) ❗
Reklama se sastoji od 5 priča (o broju možemo dodatno diskutovati). Prva priča je uvod s upitnikom, a ostale 4 priče su reklame.

Treba da dodate 'Swipe-Up' link na priče 2, 3, 4 i 5.

NA SAMO JEDNOM videu sa lekcije (2. i 3. priča) potrebno je da nas tagujete na Instagramu @allright_global.

✅Tražimo Vašu saglasnost da ponovo objavimo reklamne priče na našoj Instagram stranici, te da ih koristimo kao deo reklamnog materijala škole. Molimo Vas da putem imejla potvrdite da se slažete.

✅ Molimo Vas da sačuvate priču sa našim reklamama kao „Highlights'' kako bi pratioci koji nisu videli priče na dan objavljivanja mogli da ih vide kasnije. Pri ponovnoj saradnji sa Vama, mi ćemo takođe biti u mogućnosti da uzmemo u obzir šta ste već objavili, te da tako kreiramo novi tekst. Molimo Vas da potvrdite da se slažete s opisanom procedurom.
1. priča - uvod
Cilj: privući pažnju na temu učenja engleskog za decu.

Prokomentarišite jednu od sledećih tema:
✔ Podelite sopstveno iskustvo, da li ste učili engleski kao dete, koliko dugo Vaše dete uči engleski
✔ Upitnik: Najefikasniji način za učenje engleskog.
Individualno sa nastavnikom/com / U grupi
2. i 3. priča - pokazati lekciju
Za decu od 6 do 10 godina, metodisti škole All Right razvili su kurs čitanja „Phonics”. Možete da isprobate kurs tokom reklamne lekcije. Važno je pokazati interakciju s nastavnikom/com tokom lekcije. Dete treba da učestvuje aktivno, da završava zadatke i odgovara na pitanja nastavnika. Video treba da bude dinamičan. Pokušajte da pokažete kako zapravo izgleda učionica.

Kurs se sastoji od 30 živopisnih lekcija. Tokom prvih 14 lekcija, đak se upoznaje sa svim slovima i zvucima, dok je ostatak kursa posvećen slovnim kombinacijama (učenje slova, spelovanje, čitanje jednostavnih slogova i reči).

Kurs je koristan ukoliko:
✅ Vaše dete ide u školu i susreće se sa poteškoćama pri učenju slova i izgovorom glasovnih kombinacija.
✅ Želite da Vaše dete nauči da čita engleski sa lakoćom i brzo.
✅ Dete već ima izvesno znanje i smatrate da je vreme da se posveti čitanju.

Pokažite zanimljive zadatke koje dete radi tokom kursa. Upotrebite video napravljen tokom probne lekcije, kao i demonstraciju lekcije (koja je dostupna na sledećem linku):
https://slides.com/allright/reading-unit-1/fullscreen

Postoje dodatni kursevi za različite uzraste: kurs pesama, Minecraft, kurs čitanja i kursevi za tinejdžere.

Kopirajte reči sa tekstom (po izboru):
✍ Imate problem pri čitanju u školi? Naš kurs „Phonics'' pomaže!
✍ Interesantni zadaci, veseli likovi i ljubazan nastavnik/ca čine da učenje postane zabava!
✍ Vežbanje izgovora, pamćenje novih reči!
✍ Kursevi vezani za posebna interesovanja dostupni su za sve uzraste: životinje, Minecraft, kurs kroz pesme, kurs za tinejdžere.

DODATI SWIPE na 2. i 3. priču
4. priča - prednosti škole (po sopstvenom izboru)
Dete progovara engleski još od prve lekcije ⭐

Škola All Right oslanja se na komunikacijski metod Univerziteta Kembridž, fokusirajući se na konverzacijski jezik. Proces učenja primarno je usmeren na učenje deteta kako da govori engleski. Ovo znanje će do kraja života detetu biti korisno!

Učenje je poput igre! ⭐
Dete percipira proces učenja kao igru. Iz nivoa u nivo, dete se približava glavnom cilju – polaganju kursa. Radeći zadatke koje dodeljuje nastavnik/ca, đak stiče bonuse ili dobija zvezdice. Lekcije u formi igre motivišu dete da svaki kurs završi do kraja.

Naslovi priča (po vlastitom izboru):
✍ Dete progovara engleski još tokom prve lekcije!
✍ Učenje je poput igre! Motivacija kroz „gejmifikaciju'' lekcija (pretvaranje lekcija u igru)!
✍ All Right podučava engleski koristan i primenjiv u svakodnevnom životu!
✍ Besplatna probna lekcija sa nastavnikom/com! Saznajte koji nivo znanja jezika Vaše dete poseduje, pa ćete prema tome dobiti adekvatan nastavni plan i program.

DODATI SWIPE na 4. priču
5. priča - promotivni kupon
Podelite sa pratiocima promotivni kupon koji omogućava bonuse pri prvom plaćanju. Tri dana pre realizacije reklame poslaćemo Vam Vaš lični promotivni kupon i objasniti koju vrstu poklona kupon obezbeđuje.

Unesite promotivni kupon u tekst i preporučite pratiocima da naprave snimak ekrana promotivnog kupona, kako ga ne bi izgubili. Priče nestaju nakon 24 sata, za razliku od promotivnog kupona koji ne ističe!

DODATI SWIPE na 5. priču
+381114251042
Si tiene alguna pregunta, por favor, póngase en contacto con nosotros: partner@allright.com