TOR №13: publicitate Instagram Stories
Ideea principală: copilul dumneavoastră studiază limba engleză la Școala All Right. Ați avut deja ocazia să apreciați avantajele școlii. Împărtășiți experiența dumneavoastră urmăritorilor, oferiți-le codul promoțional și invitați-i să ia o lecție de probă gratuită.

Conținutul publicitar trebuie convenit cu 3 zile înainte de postare. Faceți corecții dacă considerați necesar. E-mail pentru trimiterea materialelor: partner@allright.com

✅ Anunțul trebuie postat dimineața, de la 09:00 până la 12:00 ⌚

✅ Este important ca în această zi să nu postați alte povești (sau anunțul nostru trebuie postat mai întâi) ❗
✅ Reclama este formată din 5 povești (numărul poate fi discutat). Prima poveste este un intro cu un sondaj, iar celelalte 4 povești sunt reclame.

Va trebui să adăugați un link „Swipe-Up” la poveștile 2-5.

DOAR PE UN videoclip din lecție (a doua sau a treia poveste) trebuie să etichetați Instagram-ul nostru @allright_global

✅ Vă cerem acordul pentru a reposta poveștile publicitare pe pagina noastră de Instagram și pentru a le folosi în materialele promoționale ale școlii. Vă rugăm să confirmați acceptarea prin e-mail.

✅ Vă rugăm să salvați poveștile cu reclamele noastre în Highlights, pentru ca urmăritorii care nu au văzut poveștile în ziua în care au fost publicate să le poată vedea altă dată. Colaborând din nou cu dumneavoastră, vom putea ține cont de ceea ce ați publicat anterior și vom putea crea un nou script. Vă rugăm să confirmați.
Prima poveste - introducere
Scop: atragerea atenției asupra subiectului învățării limbii engleze pentru copii.

Discutați unul dintre următoarele subiecte:
✔ Sondaj: Care este cel mai bun mod de a învăța limba engleză pentru copii?
Online / Cu un profesor
✔Sondaj: De ce să alegi să studiezi limba engleză online?
Povestea a 2-a și a 3-a - arată lecția
Metodiștii All Right au dezvoltat cursul „Mover Teenspentru adolescenți. Îl puteți încerca la lecția de promovare. Este important să se arate interacțiunea cu profesorul în lecție, copilul trebuie să participe activ, să finalizeze sarcini și să răspundă la întrebările profesorului. Videoclipul trebuie să fie dinamic, încercați să prezentați sala de clasă.

Elevii și profesorii discută subiecte care sunt interesante în adolescență: gadgeturi, rețele sociale, călătorii, hobby-uri. Elevii învață cuvinte noi și structuri gramaticale. Profesorii de specialitate vor pregăti adolescenții pentru promovarea examenelor de școală și de admitere (TOEFL, examene Cambridge și altele), vor ajuta la îmbunătățirea pronunției și la atingerea unui alt nivel al limbii engleze.

Arătați ce sarcini îndeplinește copilul în timpul cursului. Folosiți videoclipul realizat în timpul lecției de probă și versiunea demo a lecției (disponibilă aici):
https://slides.com/allright/mt-u11-l34-technology-1#/1

Există cursuri suplimentare pentru alte vârste: un curs de canto pentru copii mici, un curs „Animale”, Minecraft și un curs de citire pentru copii.

Duplicați cuvintele cu text:
✍ Curs „Mover teens” la Școala All Right! Vorbim despre gadgeturi, călătorii, hobby-uri și rețele sociale.
✍ Pregătirea pentru școală și examenele de admitere.
✍ Cursurile de interes sunt disponibile pentru toate vârstele: lectură, Minecraft, un curs de canto, animale.

ADAUGAȚI SWIPE la a doua și a treia poveste
Povestea a 4-a - avantajele școlii (la alegere)
Copilul dumneavoastră își va face temele singur! ⭐

Nu este nevoie să vă ajutați copilul cu temele la limba engleză pentru școală de fiecare dată. Ajutați-l doar o singură dată, înscriindu-l la cursuri la Școala All Right! Studenții noștri pot face față cu ușurință temelor și chiar pot devansa programa școlară!
Renunțați la rolul de profesor. Permiteți-vă să rămâneți o mamă blândă, calmă și iubitoare! ❤️

Economie de buget ⭐
Pachet all inclusive. Nu trebuie să cumpărați materiale suplimentare sau să cheltuiți bani pentru a ajunge la cursuri. Lecțiile nu au restricții privind perioada de utilizare, nu vor expira.

Subtitrările poveștii (mai multe la alegere):
✍ Școala All Right predă limba engleză care va fi utilă în viața de zi cu zi!
✍ Economie de buget: totul este interactiv, nu trebuie să cumpărați nimic în plus.
✍ Renunțați la rolul de profesor. Școala vă va ajuta la teme!
✍ Lecție de probă gratuită cu un profesor! Aflați nivelul copilului dumneavoastră, obțineți un program educațional.

Adăugați SWIPE pe a 4-a poveste
A 5-a poveste - cod promoțional
Împărtășiți cu urmăritorii dumneavoastră codul promoțional, care oferă un bonus la prima plată. Vă vom trimite codul promoțional personal, indicând ce fel de cadou oferă, cu 3 zile înainte de lansarea anunțului.

Includeți codul promoțional în text și recomandați să facă o captură de ecran a codului promoțional pentru a nu-l pierde. Poveștile vor dispărea după 24 de ore, dar codul promoțional nu are dată de expirare!

ADĂUGAȚI SWIPE la a 5-a poveste
+40316300285
Si tiene alguna pregunta, por favor, póngase en contacto con nosotros: partner@allright.com