Brief №13: Reklama kroz Instagram priče
✅Glavna ideja: Vaše dete uči engleski u školi All Right. Već ste imali priliku da uvidite prednosti škole. Podelite vlastito iskustvo sa pratiocima, dajte im promotivni kupon i pozovite ih da rezervišu besplatnu probnu lekciju.

✅Reklamni materijal treba da bude dogovoren 3 dana pre objavljivanja. Napravite izmene i dorade ukoliko je potrebno. Imejl za slanje materijala: partner@allright.com

✅Reklama mora biti postavljena ujutro od 09:00 do 12:00 ⌚

✅Važno je da na ovaj dan nemate druge reklamne priče (ili ako ih imate, naša reklama mora biti postavljena prva) ❗
✅Reklama se sastoji od 5 priča (o broju možemo dodatno diskutovati). Prva priča je uvod s upitnikom, a ostale 4 priče su reklame.

Treba da dodate 'Swipe-Up' link na priče 2, 3, 4 i 5.

NA SAMO JEDNOM videu sa lekcije (2. i 3. priča) potrebno je da nas tagujete na Instagramu @allright_global.

✅Tražimo Vašu saglasnost da ponovo objavimo reklamne priče na našoj Instagram stranici, te da ih koristimo kao deo reklamnog materijala škole. Molimo Vas da putem imejla potvrdite da se slažete.

✅ Molimo Vas da sačuvate priču sa našim reklamama kao „Highlights'' kako bi pratioci koji nisu videli priče na dan objavljivanja mogli da ih vide kasnije. Pri ponovnoj saradnji sa Vama, mi ćemo takođe biti u mogućnosti da uzmemo u obzir šta ste već objavili, te da tako kreiramo novi tekst. Molimo Vas da potvrdite da se slažete s opisanom procedurom.
1. priča - uvod
Cilj: privući pažnju na temu učenja engleskog za decu.

Prokomentarišite jednu od sledećih tema:
✔ Anketa: Koji je najbolji način za učenje engleskog za decu? Onlajn / Sa nastavnikom/com
✔ Anketa: Zašto izabrati onlajn način učenja engleskog?
2. i 3. priča - pokazati lekciju
Metodisti škole All Right osmislili su kurs za tinejdžere Mover for Teens''. Možete isprobati kurs tokom reklamne lekcije. Važno je pokazati interakciju s nastavnikom/com tokom lekcije. Dete treba da učestvuje aktivno, da završava zadatke i odgovara na pitanja nastavnika. Video treba da bude dinamičan. Pokušajte da pokažete kako zapravo izgleda učionica.

Đaci i nastavnici/ce razgovaraju o temama koje su interesantne adolescentima: elektronski uređaji, društvene mreže, putovanja, hobiji. Đaci uče nove reči i gramatičke strukture. Profesionalni nastavnici i nastavnice pripremaju tinejdžere da polože školske testove, ali i prijemne testove (TOEFL, testovi Univerziteta Kembridž itd). Takođe pomažu đacima da unaprede izgovor i dostignu naredni nivo znanja engleskog jezika.

Pokažite zanimljive zadatke koje dete radi tokom kursa. Upotrebite video napravljen tokom probne lekcije, kao i demonstrativnu verziju lekcije (koja je dostupna na sledećem linku):
https://slides.com/allright/mt-u11-l34-technology-1#/1

Postoje dodatni kursevi za različite uzraste: kurs pesama za malu decu, kurs „Animals'', Minecraft, kao i kurs čitanja za decu.

Duplirajte reči sa tekstom:
✍ Kurs „Mover teens" u školi All Right! Razgovaramo o elektronskim uređajima, putovanjima, hobijima i društvenim mrežama.
✍ Priprema za školske i prijemne ispite.
✍ Kursevi vezani za posebna interesovanja dostupni su za sve uzraste: čitanje, Minecraft, kurs pesama, životinje.

DODATI SWIPE na 2. i 3. priču
4. priča - prednosti škole (po izboru)
Vaše dete će samostalno raditi domaće zadatke! ⭐

Nema potrebe da detetu stalno pomažete da uradi domaće zadatke iz engleskog. Pomozite mu samo jednom tako što ćete ga prijaviti za časove u školi All Right! Naši đaci se lako nose s domaćim zadacima i čak idu dosta ispred predviđenog plana i programa redovne škole!
Ostavite se uloge nastavnika. Dopustite sebi da budete ljubazna i mirna majka puna ljubavi! ❤️

Ušteda budžeta ⭐
Paket u koji je sve uključeno. Nije potrebno da kupujete dodatne materijale ili da trošite novac kako biste stigli na čas. Lekcije nisu ograničene periodom upotrebe – one ne ističu.

Naslovi priča (nekoliko po izboru):
✍ All Right omogućava učenje engleskog koji je koristan u svakodnevnom životu!
✍ Ušteda: sve je interaktivno, pa za učenje nije potrebno kupovati bilo šta dodatno.
✍ Ostavite se uloge nastavnika. Naša škola pomoći će oko domaćih zadataka!
✍ Besplatna probna lekcija sa nastavnikom ili nastavnicom! Saznajte koji nivo znanja jezika Vaše dete poseduje, pa ćete prema tome dobiti adekvatan nastavni plan i program.

DODATI SWIPE na 4. priču
5. priča - promotivni kupon
Podelite sa pratiocima promotivni kupon koji omogućava bonuse pri prvom plaćanju. Tri dana pre realizacije reklame poslaćemo Vam Vaš lični promotivni kupon i objasniti koju vrstu poklona kupon obezbeđuje.

Unesite promotivni kupon u tekst i preporučite pratiocima da naprave snimak ekrana promotivnog kupona kako ga ne bi izgubili. Priče nestaju nakon 24 sata, za razliku od promotivnog kupona koji ne ističe!

DODATI SWIPE na 5. priču
+381114251042
Si tiene alguna pregunta, por favor, póngase en contacto con nosotros: partner@allright.com