TOR №14: publicitate Instagram Stories
✅Ideea principală: copilul dumneavoastră studiază limba engleză la Școala All Right. Ați avut deja ocazia să apreciați avantajele școlii. Împărtășiți experiența dumneavoastră urmăritorilor, oferiți-le codul promoțional și invitați-i să ia o lecție de probă gratuită.

✅ Conținutul publicitar trebuie convenit cu 3 zile înainte de postare. Faceți corecții dacă considerați necesar. E-mail pentru trimiterea materialelor: partner@allright.com

✅ Anunțul trebuie postat dimineața, de la 09:00 până la 12:00 ⌚

✅ Este important ca în această zi să nu postați alte povești (sau anunțul nostru trebuie postat mai întâi) ❗

✅ Reclama este formată din 5 povești (numărul poate fi discutat).
Prima poveste este un intro cu un sondaj, iar celelalte 4 povești sunt reclame.

Va trebui să adăugați un link „Swipe-Up” la poveștile 2-5.

DOAR PE UN videoclip din lecție (a doua sau a treia poveste) trebuie să etichetați Instagram-ul nostru @allright_global

✅ Vă cerem acordul pentru a reposta poveștile publicitare pe pagina noastră de Instagram și pentru a le folosi în materialele promoționale ale școlii. Vă rugăm să confirmați acceptarea prin e-mail.

✅ Vă rugăm să salvați poveștile cu reclamele noastre în Highlights, pentru ca urmăritorii care nu au văzut poveștile în ziua în care au fost publicate să le poată vedea altă dată. Colaborând din nou cu dumneavoastră, vom putea ține cont de ceea ce ați publicat anterior și vom putea crea un nou script. Vă rugăm să confirmați.
Prima poveste - introducere
Scop: atragerea atenției asupra subiectului învățării limbii engleze pentru copii.

Discutați unul dintre subiecte:
✔ Sondaj: Copiii trebuie să cunoască limba engleză? Da/Nu
✔ Întrebare: Cine din familia dumneavoastră vorbește engleza?
Poveștile a 2-a și a 3-a - arată lecția cu profesorul
Pentru copiii de 4-5 ani, metodiștii All Right au dezvoltat cursul „Animale”. Îl puteți încerca la lecția de publicitate. Este important să se arate interacțiunea cu profesorul în lecție, copilul trebuie să participe activ, să finalizeze sarcini și să răspundă la întrebările profesorului. Videoclipul trebuie să fie dinamic, încercați să prezentați sala de clasă.

La cursul „Animale”, copiii se familiarizează cu animalele de pe diferite continente, obiceiurile și caracteristicile acestora. Pe lângă engleză, studiază și biologia și geografia. După fiecare lecție există teme pentru a consolida materialul învățat. În clasă, copilul cântă cântece, se joacă cu profesorul, în timp ce folosește metoda repetării cuvintelor prin gesturi.

Arătați sarcinile interesante pe care copilul le îndeplinește în timpul cursului. Utilizați videoclipul realizat în timpul lecției de probă și versiunea demo a lecției (disponibilă aici): google.com/url?q=https%3A%2F%2Fslides.com%2Fallright%2Fanimal-course-lesson-12-fox-europe%2Ffullscreen&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNE0sv0_viM5BYYDt7u8pk9tq4eUd


Există cursuri suplimentare pentru alte vârste: un curs de canto, Minecraft, un curs de citire și cursuri pentru adolescenți.


Duplicați cuvintele cu text:
✍ Cursul „“Animale”” îi prezintă copilului animalele lumii, obiceiurile și trăsăturile acestora.
✍ Sarcini distractive + personaje strălucitoare + un profesor amabil = o lecție distractivă! Copilul va fi foarte captivat!
✍ Teme după fiecare lecție pentru a consolida materialul învățat.
✍ Cursurile de interes sunt disponibile pentru toate vârstele: citire, Minecraft, un curs de canto, un curs pentru adolescenți.


ADAUGĂ SWIPE la a doua și a treia poveste
Povestea a 4-a - cod promoțional
Împărtășiți cu urmăritorii dumneavoastră codul promoțional, care oferă un bonus la prima plată. Vă vom trimite codul promoțional personal, indicând ce fel de cadou oferă, cu 3 zile înainte de lansarea anunțului.

Includeți codul promoțional în text și recomandați să facă o captură de ecran a codului promoțional pentru a nu-l pierde. Poveștile vor dispărea după 24 de ore, dar codul promoțional nu are dată de expirare!

Subtitrările poveștii:
✍Codul promoțional (indicați codul promoțional și bonusul)


Adăugați SWIPE pe a 4-a poveste
A 5-a poveste - feedback-ul copilului
Întrebați-vă copilul dacă i-a plăcut lecția, ce și-a amintit, dacă a fost distractiv cu profesorul și dacă s-a împrietenit cu Charlie, câte stele a primit la lecție etc.

Opțiuni pentru subtitrările poveștii:
✍Copilul meu este încântat de lecție!
✍Ca mamă, sunt încântată să aud cum vorbește copilul engleză în timpul lecției
✍Progresează de la lecție la lecție!
✍Lecții pe care copilul le urmează cu plăcere


ADĂUGAȚI SWIPE la a 5-a poveste
+40316300285
Si tiene alguna pregunta, por favor, póngase en contacto con nosotros: partner@allright.com