Brief №14: Reklama kroz Instagram priče
✅Glavna ideja: Vaše dete uči engleski u školi All Right. Već ste imali priliku da uvidite prednosti škole. Podelite vlastito iskustvo sa pratiocima, dajte im promotivni kupon i pozovite ih da rezervišu besplatnu probnu lekciju.

✅Reklamni materijal treba da bude dogovoren 3 dana pre objavljivanja. Napravite izmene i dorade ukoliko je potrebno. Imejl za slanje materijala: partner@allright.com

✅Reklama mora biti postavljena ujutro od 09:00 do 12:00 ⌚

✅Važno je da na ovaj dan nemate druge reklamne priče (ili ako ih imate, naša reklama mora biti postavljena prva) ❗
✅Reklama se sastoji od 5 priča (o broju možemo dodatno diskutovati). Prva priča je uvod s upitnikom, a ostale 4 priče su reklame.

Treba da dodate 'Swipe-Up' link na priče 2, 3, 4 i 5.

NA SAMO JEDNOM videu sa lekcije (2. i 3. priča) potrebno je da nas tagujete na Instagramu @allright_global.

✅Tražimo Vašu saglasnost da ponovo objavimo reklamne priče na našoj Instagram stranici, te da ih koristimo kao deo reklamnog materijala škole. Molimo Vas da putem imejla potvrdite da se slažete.

✅ Molimo Vas da sačuvate priču sa našim reklamama kao „Highlights'' kako bi pratioci koji nisu videli priče na dan objavljivanja mogli da ih vide kasnije. Pri ponovnoj saradnji sa Vama, mi ćemo takođe biti u mogućnosti da uzmemo u obzir šta ste već objavili, te da tako kreiramo novi tekst. Molimo Vas da potvrdite da se slažete s opisanom procedurom.
1. priča - uvod
Cilj: privući pažnju na temu učenja engleskog za decu.

Prokomentarišite jednu od tema:
✔ Anketa: Da li deca treba da znaju engleski? Da/Ne
✔ Pitanje: Ko u Vašoj porodici govori engleski?

2. i 3. priča - pokazati lekciju s nastavnikom/com
Za decu od 4 do 5 godina, tim metodičara škole All Right razvio je kurs „Animals” (životinje). Možete probati kurs u reklamnoj lekciji. Važno je pokazati interakciju s nastavnikom/com tokom lekcije. Dete treba da učestvuje aktivno, da završava zadatke i odgovara na pitanja nastavnika. Video treba da bude dinamičan. Pokušajte da pokažete kako zapravo izgleda učionica.

Kroz kurs „Animals”, deca se upoznaju sa životinjama različitih kontinenata, njihovim navikama i osobinama. Pored engleskog, deca takođe uče biologiju i geografiju. Nakon svake lekcije postoji domaći zadatak kojim se utvrđuju novousvojena znanja. U učionici, dete peva pesme i igra se s nastavnikom kroz metod ponavljanja reči uz pokret.

Pokažite zanimljive zadatke koje deca kompletiraju tokom kursa. Upotrebite video koji je napravljen tokom probne lekcije, kao i demonstrativnu verziju lekcije (dostupno na sledećem linku):
google.com/url?q=https%3A%2F%2Fslides.com%2Fallright%2Fanimal-course-lesson-12-fox-europe%2Ffullscreen&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNE0sv0_viM5BYYDt7u8pk9tq4eUdA

Postoje dodatni kursevi za različite uzraste: kurs pesama, Minecraft, kurs čitanja i kursevi za tinejdžere.

Kopirajte reči sa tekstom:
✍ Kurs „Animals” upoznaje dete sa životinjama sveta, njihovim navikama i karakteristikama.
✍ Zanimljivi zadaci + veseli likovi + ljubazan nastavnik/ca = zabavna lekcija! Dete će biti veoma animirano!
✍ Domaći zadatak nakon svake lekcije u cilju utvrđivanja novousvojenog materijala.
✍ Kursevi vezani za posebna interesovanja su dostupni za sve uzraste: čitanje, Minecraft, kurs pesama, kurs za tinejdžere.

DODATI SWIPE na 2. i 3. priču
4. priča - promotivni kupon
Podelite sa pratiocima promotivni kupon koji omogućava bonuse pri prvom plaćanju. Tri dana pre realizacije reklame poslaćemo Vam Vaš lični promotivni kupon i objasniti koju vrstu poklona kupon obezbeđuje.

Unesite promotivni kupon u tekst i preporučite pratiocima da naprave snimak ekrana promotivnog kupona kako ga ne bi izgubili. Priče nestaju nakon 24 sata, za razliku od promotivnog kupona koji ne ističe!

Naslovi priča:
✍Promotivni kupon (navesti promotivni kupon i bonus)

DODATI SWIPE na 4. priču
5. priča - mišljenje deteta
Pitajte dete da li voli lekciju, čega se seća, da li je bilo zabavno s nastavnikom/com, da li je upoznalo Čarlija, koliko je zvezdica dobilo tokom lekcije itd.

Opcije za naslove priča:
✍Moje dete je oduševljeno lekcijom!
✍Kao majka, drago mi je da čujem svoje dete kako govori engleski tokom lekcije
✍Napredak iz lekcije u lekciju!
✍Lekcije koje dete pohađa sa zadovoljstvom

DODATI SWIPE na 5. priču
+381114251042
Si tiene alguna pregunta, por favor, póngase en contacto con nosotros: partner@allright.com