Projektni zadaci br. 1: Reklame u Instagram pričama
Glavna ideja: Vaše dete uči engleski u školi All Right. Već ste imali mogućnost da se uverite u prednosti škole. Podelite iskustvo sa pratiocima, dajte im promotivni kupon i pozovite ih da rezervišu besplatnu probnu lekciju.

✅Potrebno je usaglasiti se oko sadržaja reklame 3 dana pre objavljivanja. Čekamo da nam odgovorite putem imejla: partner@allright.com

✅Reklame treba da se postave ujutru, između 09:00 i 12:00

✅Važno je da na dan objave nemate druge reklame u Pričama (ili da naša reklama bude prva postavljena) ❗
✅Reklama se sastoji od 5 priča (o broju možemo diskutovati). Dodaćete Swipe-Up link na 2., 3., 4. i 5. priču (poslaćemo ga 3 dana pre objavljivanja). U samo jednom videu sa lekcije, treba da tagujete našu Instagram stranicu @allright_global.
Ovo nemojte raditi više od jednom.

✅ Potrebno je da istaknete PROMOTIVNI KUPON u jednoj od priča. Imamo 2 tipa promotivnih kupona: za sniženje od 20.00 EUR i bonus od +2 lekcije na poklon. Mogu biti aktivirani prilikom prvog plaćanja. Poslaćemo Vam Vaš lični promotivni kupon i objasniti prednosti koje on pruža, i to 3 dana pre objavljivanja reklame.

✅Potrebno je dodati natpise na druge priče, duplirajući Vaše reči (pišite svojim rečima ili iskoristite niže priložene predloge naslova za priče)

✅Ubacite autentične elemente u reklamu za koje mislite da će privući pažnju Vaših gledalaca. To može biti maska na licu, majica zanimljivog printa ili natpisa, uokvirene životinje itd. Uvereni smo da odlično poznajete svoje pratioce i da ćete se izraziti zanimljivim stilom efektivnim za reklamu.

✅Tražimo Vašu saglasnost da Vaše reklamne priče postavimo na našoj Instagram stranici, kao i da ih koristimo u reklamnom materijalu škole. Molimo Vas da putem imejla potvrdite da se slažete.
1. priča - Uvod
Privući pažnju na temu učenja engleskog za decu

Moguće opcije: ✔ Upitnik: Da li Vaše dete uči engleski? Da/Ne
✔ Upitnik: Kako Vaše dete uči engleski? Onlajn/Sa nastavnikom
✔ Pitanje: Ko u porodici pomaže detetu oko engleskog?
✔ Kratak video, na primer, kako Vaše dete ne želi da čita knjigu, a radosno uči engleski uz našu aplikaciju, ili zabavni TikTok video - npr. Vi se opuštate dok dete uči.
2. priča - deo lekcije
Bilo bi odlično ako dete izgleda uključeno i srećno, obavljajući entuzijastično zadatke, ponavljajući nakon nastavnika i odgovarajući na pitanja.

Naslovi priča:
✍ Uz AllRIght, deca širom sveta lako uče engleski kroz zabavu!
✍ Naglasak je na razgovoru. Dete progovara već od prve lekcije!
✍ Lekcije sa različitim aktivnostima. Pesme, igre, videi, najraznovrsnije teme koje dete voli.
Dodati SWIPE
3. i 4. priča - povratna informacija majke o prednostima škole, PROMOTIVNI KUPON
Dete progovara engleski još od prve lekcije ⭐
U podučavanju, fokus je na razgovoru. Zahvaljujući modernim tehnologijama, dete lako usvaja nove reči, a što je još važnije, momentalno počinje da ih primenjuje u govoru.

Nema više potrebe da pomažete detetu oko domaćih zadataka.

- Mama, hoćeš li da proveriš domaći zadatak? Mama, možeš li mi pomoći oko domaćeg?
Mama, možeš li mi ovo objasniti? Zvuči poznato? Mnogi roditelji ovo doživljavaju svakodnevno, što je problem posebno ako ne znate engleski.
Prepustite ovaj posao nama! Naši đaci uspešno se i samostalno nose sa domaćim zadacima i čak idu po nekoliko koraka napred u odnosu na školski plan rada! Odmorite se od uloge nastavnika.
Budite opuštena majka puna ljubavi!
❤️

Povoljne cene.
Paketi koji obuhvataju sve. Nema potrebe kupovati dodatne materijale.
Đaci imaju pristup: ✔ individualnim lekcijama sa naše interaktivne platforme,
✔ lekcijama u konverzacijskim klubovima,
✔ mobilnoj aplikaciji,
✔ obrazovnim igrama,
✔ materijalima za interaktivne lekcije,
✔ interaktivnim domaćim zadacima.
Ne morate trošiti novac kako biste stigli na lekciju. Lekcije nisu ograničene u pogledu upotrebe, ne ističu i ne nestaju s naloga.
AllRight ima intenzivni program rada.

Naslovi priča (nekoliko po Vašem izboru):
✍ Povoljno: sve je interaktivno, nije potrebno kupovati ništa dodatno.
✍ Odmorite se od uloge nastavnika. Škola pomaže oko domaćih zadataka! ✍ Nađite slobodno vreme za sebe! Dete uči, dok se Vi odmarate!
✍ Ovo nije obična lekcija engleskog! Nije potrebno učiti napamet tekstove i pravila ili, pak, čitati duge tekstove.
✍ Besplatna probna lekcija sa nastavnikom! Odredite nivo znanja deteta, dobijte odgovarajući obrazovni program.
✍ Blogger promotivni kupon (važno je pravilno objasniti promotivni kupon i koje olakšice kupon pruža pri prvoj kupovini lekcija).

Dodati SWIPE + PROMOTIVNI KUPON


5. priča - mišljenje deteta
Možete pitati dete da li mu se svidela lekcija, čega se seća, da li je bilo zabavno sa nastavnikom, da li se upoznalo sa Čarlijem, koliko je zvezdica dobilo tokom lekcije. Emocije deteta nakon lekcije su neprocenjive!

Naslovi za priču:
✍ Ljubazni i zabavni nastavnici.Brzo nađite zajednički jezik. Nastavnika možete jednostavno zvati po imenu, bez mnogo formalnosti.

Dodati SWIPE
❗ Preporučite svojim pratiocima da naprave screenshot storija sa promotivnim kuponom, kako bi mogli da ga iskoristie pri kupovini paketa lekcija. Možete ih podsetiti da će story nestati nakon 24 časa, a da promotivni kupon ne ističe

❗ Želimo da podsetimo naše pratioce da je bolje da naprave screenshot promotivnog kupona, kako ga ne bi izgubili!