TOR №5: publicitate Instagram Stories
Ideea principală: copilul tău studiază limba engleză la Școala All Right. Ai avut deja ocazia să apreciezi avantajele școlii. Împărtășește experiența ta urmăritorilor, oferindu-le codul promoțional și invită-i să ia o lecție de probă gratuită.

✅Conținutul publicitar trebuie convenit cu 3 zile înainte de postare. Faceți corecții dacă considerați necesar. E-mail pentru trimiterea materialelor: partner@allright.com

✅ Anunțul trebuie postat dimineața, de la 09:00 până la 12:00 ⌚

✅ Este important ca în această zi să nu postați alte povești (sau anunțul nostru trebuie postat mai întâi) ❗
✅ Reclama este formată din 5 povești (numărul poate fi discutat). Prima poveste este un intro cu un sondaj, iar celelalte 4 povești sunt reclame.

Va trebui să adăugați un link „Swipe-Up” la poveștile 2-5.

DOAR PE UN videoclip din lecție (a doua sau a treia poveste) trebuie să etichetați Instagram-ul nostru @allright_global

✅ Te rugăm să salvezi poveștile cu reclamele noastre în Highlights, pentru ca urmăritorii care nu au văzut poveștile în ziua în care au fost publicate să le poată vedea altă dată. Colaborând din nou cu tine, vom putea ține cont de ceea ce ai publicat anterior și vom putea crea un nou script. Te rugăm să confirmi.

✅ Avem nevoie de acordul tău pentru a reposta poveștile publicitare pe pagina noastră de Instagram și pentru a le folosi în materialele promoționale ale școlii. Te rugăm să confirmi acceptarea prin e-mail.
Prima poveste - introducere
Scop: atragerea atenției asupra subiectului învățării limbii engleze pentru copii.

Discutați unul dintre subiecte:
✔ Sondaj: Copiii trebuie să cunoască limba engleză? Da/Nu
✔ Întrebare: Cine din familia ta vorbește engleza?
Poveștile a 2-a și a 3-a - arată lecția cu profesorul
Vorbește despre avantajul principal al învățării online (la discreția ta). Povestește cum mulți dintre copiii prietenilor tăi învață la școala All Right și cum tu îți dorești să dai mai departe contactele de la școală celor care încă caută o școală de limba engleză pentru copiii lor sau doresc să încerce educația online dar nu sunt siguri.

Utilizează următoarele fraze:
✍ All Right este o școală internațională de limba engleză. Lecții individuale cu copii începând de la vârsta de 4 ani.
✍ Educația online este la modă, ieftină și funcționează.

Descrie de ce, în opinia ta, lecțiile la All Right sunt convenabile pentru părinți. Mai jos am pregătit câteva informații despre școală. Alege ce este mai important pentru tine. Nu trebuie să spui cuvânt cu cuvânt⏬

⚡Continuă să înveți chiar și în vacanță. Lecțiile pot fi transmise pe orice dispozitiv mobil prin intermediul aplicației. Este nevoie doar de o conexiune la internet.

⚡Program flexibil, adaptat după programul copilului tău.


⚡Este convenabil să urmărești progresul copilului prin aplicația dedicată sau în contul personal de pe website. Profesorul oferă feedback după fiecare lecție.

⚡Lecțiile nu expiră. Poți învăța într-un ritm confortabil.

Vorbește despre profesori. Mai jos sunt câteva sfaturi. Alege ce este mai important pentru tine. Nu folosi frazele cuvânt cu cuvânt

⚡Școala lucrează doar alături de profesori atestați; informația despre formarea lor se află pe profilul personal al fiecărui profesor.

⚡Profesorii știu cum și iubesc să lucreze cu copiii, știu cum să îi abordeze și să îi atragă în procesul de învățare.

⚡Tu îți alegi profesorul. Video-uri introductive se găsesc pe site, pentru a te familiariza cu profesorii noștri.

⚡Profesorii utilizează cele mai noi metode în timpul lecțiilor (poți spune că ai citit despre / ai văzut programul despre cele mai eficiente metode pentru educația copiilor și că profesorii le implementează la școală).

Duplică cuvintele cu text


ADAUGĂ SWIPE la a doua și a treia poveste
Povestea a 4-a - cod promoțional
Împărtășește cu urmăritorii tăi codul promoțional, care oferă un bonus la prima plată. Îți vom trimite codul promoțional personal, indicând ce fel de cadou oferă, cu 3 zile înainte de lansarea anunțului.

Include codul promoțional în text și recomandă să facă o captură de ecran a codului promoțional pentru a nu-l pierde. Poveștile vor dispărea după 24 de ore, dar codul promoțional nu are dată de expirare!

Subtitrările poveștii:
✍Codul promoțional (indică codul promoțional și bonusul)

Adaugă SWIPE pe a 4-a poveste
A 5-a poveste - feedback-ul copilului
Școala oferă o lecție de probă gratuită fiecărui student nou! În timpul lecției, profesorul va evalua nivelul de cunoștințe ale copilului, îi va prezenta platforma, va stabili obiectivele de învățare și va selecta un program pentru aprofundare a limbii engleze la școală. Este foarte simplu să te înscrii la o lecție: https://allright.com
Arată pas cu pas.

Text pentru povești/stories:

✍ Lecție de probă gratuită cu un profesor! Află care este nivelul copilului tău și obține un program educațional individual, accesează link-ul.

ADAUGĂ SWIPE la a 5-a poveste
+40316300285
Si tiene alguna pregunta, por favor, póngase en contacto con nosotros: partner@allright.com