Brief №5: Reklama kroz Instagram priče
✅Glavna ideja: Vaše dete uči engleski u školi All Right. Već ste imali priliku da uvidite prednosti škole. Podelite vlastito iskustvo sa pratiocima, dajte im promotivni kupon i pozovite ih da rezervišu besplatnu probnu lekciju.

✅Reklamni materijal treba da bude dogovoren 3 dana pre objavljivanja. Napravite izmene i dorade ukoliko je potrebno. Imejl za slanje materijala: partner@allright.com

✅Reklama mora biti postavljena ujutro od 09:00 do 12:00 ⌚

✅Važno je da na ovaj dan nemate druge reklamne priče (ili ako ih imate, naša reklama mora biti postavljena prva) ❗
✅Reklama se sastoji od 5 priča (o broju možemo dodatno diskutovati). Prva priča je uvod s upitnikom, a ostale 4 priče su reklame.

Treba da dodate 'Swipe-Up' link na priče 2, 3, 4 i 5.

NA SAMO JEDNOM videu sa lekcije (2. i 3. priča) potrebno je da nas tagujete na Instagramu @allright_global.

✅ Molimo Vas da sačuvate priču sa našim reklamama kao „Highlights'' kako bi pratioci koji nisu videli priče na dan objavljivanja mogli da ih vide kasnije. Pri ponovnoj saradnji sa Vama, mi ćemo takođe biti u mogućnosti da uzmemo u obzir šta ste već objavili, te da tako kreiramo novi tekst. Molimo Vas da potvrdite da se slažete s opisanom procedurom.

✅Tražimo Vašu saglasnost da ponovo objavimo reklamne priče na našoj Instagram stranici, te da ih koristimo kao deo reklamnog materijala škole. Molimo Vas da putem imejla potvrdite da se slažete.
1. priča - uvod
Cilj: privući pažnju na temu učenja engleskog za decu.

Prokomentarišite jednu od tema:
✔ Anketa: Da li deca treba da znaju engleski? Da/Ne
✔ Pitanje: Ko u Vašoj porodici govori engleski?

2. i 3. priča - pokazati lekciju s nastavnikom/com
Govorite o glavnim prednostima online učenja (po svom izboru). Kažite da imate mnogo prijatelja koji sa decom uče u školi All Right i da želite da podelite kontakte škole s onima koji traže online školu engleskog za dete ili žele da probaju online obrazovanje, a imaju sumnje.

Dodati naslove:
✍ All Right je međunarodna škola engleskog. Individualne lekcije za decu od 4 godine i starije.
✍ Online učenje je efikasno, trendi i štedi novac.

Kažite zašto su, po Vašem mišljenju, lekcije u školi All Right odličan izbor za roditelje. Ispod se nalazi nekoliko informacija o školi. Fokusirajte se na ono što je Vama najvažnije⏬

⚡Možete učiti čak i na odmoru. Možete pratiti lekcije putem aplikacije na mobilnom uređaju. Potreban Vam je samo internet.

⚡Feksibilan rasporedi časova, usklađen sa rasporedom deteta.

⚡Lako je pratiti napredak deteta putem mobilne aplikacije ili ličnog akaunta na sajtu. Nastavnik šalje povratnu informaciju o napredovanju deteta nakon svake lekcije.

⚡Rok za upotrebu lekcija ne ističe. Možete učiti u skladu sa sopstvenim ritmom.

Govorite o nastavnicima. Ispod se nalaze neki saveti. Fokusirajte se na ono što je Vama najvažnije. Ne prepričavajte tekst doslovno (napamet)⏬

⚡Škola zapošljava samo sertifikovane nastavnike. Informacije o obrazovanju i dostignućima nalaze se na profilima nastavnika.

⚡Nastavnici znaju kako da rade sa decom i vole svoj posao. Znaju kako da pristupe deci i uključe decu u proces učenja.

⚡Možete sami izabrati nastavnika. Postoje videi na sajtu, kako biste se upoznali i stekli prvi utisak o nastavniku.

⚡Nastavnici koriste najsavremeniju metodiku rada u učionici (možete reći da ste čitali/videli program(e) o najefikasnijim metodama podučavanja dece i da je to ono što nastavnici primenjuju u našoj školi).

Kopirajte reči sa tekstom

DODATI SWIPE na 2. i 3. priču
4. priča - promotivni kupon
Podelite sa pratiocima promotivni kupon koji omogućava bonuse pri prvom plaćanju. Tri dana pre realizacije reklame poslaćemo Vam Vaš lični promotivni kupon i objasniti koju vrstu poklona kupon obezbeđuje.

Unesite promotivni kupon u tekst i preporučite pratiocima da naprave snimak ekrana promotivnog kupona kako ga ne bi izgubili. Priče nestaju nakon 24 sata, za razliku od promotivnog kupona koji ne ističe!

Naslovi priča:
✍Promotivni kupon (navesti promotivni kupon i bonus)

DODATI SWIPE na 4. priču
5. priča - mišljenje deteta
Škola daje besplatnu probnu lekciju svakom novom đaku! Tokom lekcije, nastavnik će odrediti detetov nivo poznavanja jezika, upoznaće dete sa platformom, odrediće ciljeve učenja i odabrati program za dalje učenje engleskog u školi. Prijavljivanje za lekciju vrlo je jednostavno putem sajta: https://allright.com
Pokažite korak po korak.

Naslovi storija:

✍ Besplatna probna lekcija sa nastavnikom! Saznaćete koliko dete zaista zna. Dobićete individualni plan i program rada. Kliknite na link.

DODATI SWIPE na 5. priču
+381114251042
Si tiene alguna pregunta, por favor, póngase en contacto con nosotros: partner@allright.com