Brief №6: Reklama kroz Instagram priče
Uslovi saradnje:
✅Glavna ideja: Vaše dete uči engleski u školi All Right. Već ste imali priliku da se uverite u prednosti škole. Podelite iskustvo sa pratiocima, podelite sa njima promotivni kupon i pozovite ih da zakažu besplatnu probnu lekciju.

✅Reklama se sastoji od 5 do 8 storija (možemo govoriti dodatno o broju).
Biće potrebno da dodate 'Swipe-Up' link za storije koji odgovaraju na pitanja o školi - stavite najmanje 4 swipe-a (poslaćemo ih 3 dana pre reklame).
Biće potrebno da nas tagujete na IG stranici @allright_global na samo jednom videu sa lekcijom. Ne tagujte nas više od jednom!

✅Potrebno je da izložite PROMOTIVNI KUPON u jednom storiju. Što se tiče ostalih storija, potrebno je da dodate naslove, kopirajući/duplirajući svoje reči.

✅Vreme objavljivanja: Storiji moraju biti postavljeni između 9:00 i 12:00 sati ujutro. Možemo dodatno razgovarati o terminima.

✅Sadržaj reklame mora biti usaglašen 3 dana pre objavljivanja. Unesite ispravke, ukoliko je neophodno. Email adresa na koju treba poslati materijale: partner@allright.com

✅Važno je da na ovaj dan nemate druge reklame (ili naša reklama mora ići prva) ❗

✅Molimo Vas da sačuvate stori u kategoriji Highlights ili da izdvojite folder sa promotivnim kuponima, ukoliko je raspoloživ.
Početak - lekcija + boks sa pitanjima
Prvi stori: Pokažite kako protiče individualna lekcija sa nastavnikom ili nastavnicom.
Važno je pokazati interakciju sa nastavnikom. Dete treba aktivno učestvovati, raditi zadatke, te odgovarati na pitanja nastavnika. Video treba da bude dinamičan, kao i da pokaže kako izgleda online učionica.
Treba da dodate boks za pitanja, da bi Vaši pratioci mogli da podele pitanja/utiske o lekcijama. Na primer, ''Šta biste želeli da znate o lekcijama engleskog?'' / ''Vaša mišljenja o lekcijama i zašto još uvek niste počeli da učite engleski?''

Nakon objavljivanja prvog storija, sačekajte 40 do 60 minuta, kako bi Vaši pratioci imali vremena da postave pitanja. Izaberite do 5 najčešće postavljenih pitanja i odgovorite na njih, dok govorite u kameru. Ključne tačke treba dodatno objasniti u tekstu.

Dodajte tagovani link na swipe, gde je najprikladnije.
Glavni deo - odgovori na pitanja + prednosti škole
Drugi, treći i četvrti stori: odgovori na pitanja pratilaca, dok govorite ispred kamere. Dodatno napišite ključne tačke u videu s odgovorima.
Zaključak - PROMOTIVNI KUPON i poziv za prijavljivanje na probnu lekciju
Peti stori: Informišite pratioce o besplatnoj individualnoj lekciji i motivišite ih da se prijave.
Podelite svoj promotivni kupon. Podsetite pratioce da je bolje uraditi screenshot promotivnog kupona, kako ga ne bi izgubili!

Dodajte na swipe tagovani link za prijavljivanje na probnu lekciju.

Najčešća pitanja:
💌 Koji uzrast? Kada preporučujete da dete počne s učenjem engleskog?
Lekcije su osmišljene za decu od 4 godine i starije. Ipak, neki nastavnici i nastavnice podučavaju decu koja imaju 3 godine.
💌 Cene / Koliko košta mesečno?
Cena individualnih lekcija zavisi od željenog paketa lekcija (dužina lekcija i kategorija nastavnika ili nastavnice). Na poklon svakako dobijate onoliko konverzacijskih klubova koliko individualnih lekcija kupite.
Informišite pratioce o svom promotivnom kuponu i popustu koji kupon obezbeđuje. Istaknite da su cene lekcija vidljive klikom na link u swipe-u.
💌 Dužina, učestalost / Da li je moguće izabrati dan u nedelji?
Trajanje lekcija: 25 i 55 minuta. Sami birate raspored: škola je otvorena svaki dan (uključujući vikende i praznike) 24 sata. Sami birate koliko će puta nedeljno Vaše dete da uči: 1, 2 ili 7. Lekcije nikada ne ističu. Možete ih koristiti kada želite. Nije potrebno da decu vozite na časove: lekcije su online, pa tako štedite dosta vremena. Možete se uključiti u lekciju sa bilo kog uređaja koji ima internet: kompjuter, laptop, tablet ili mobilni telefon. Ako je Vaše dete na putovanju ili, pak, kod kuće, uvek može da uči engleski.
💌 Da li je moguće uvek učiti s istim nastavnikom ili nastavnicom?
Uvek možete da radite s istim nastavnikom, a možete i da promenite nastavnika, ako Vam ne odgovaraju rasporedi ili Vam se nešto ne dopada. Nema problema. Škola će Vam pomoći da nađete drugog nastavnika. Svi predavači imaju video prezentacije na svojim profilima. Možete videti prezentacije i potom zakazati lekciju sa nastavnikom koji Vam se najviše sviđa.
💌 Da li su nastavnici anglofoni govornici? / Da li nastavnici govore lokalne jezike?
Postoje izvorni govornici engleskog, kao i bilingvalni nastavnici. Ukoliko Vaše dete tek počinje da uči engleski i brinete da neće ništa razumeti, All Right ima rešenje. Škola ima izvorne govornike engleskog, kao i bilingvalne nastavnike. To znači da, ukoliko je potrebno, nastavnici mogu da objasne izvesne gramatičke probleme npr. na srpskom jeziku.
💌 Da li se nastavnici prilagođavaju školskom planu rada?
Putem ličnog akaunta, možete komunicirati sa nastavnikom, ukoliko je potrebno poništiti lekciju ili Vam treba objašnjenje specifične gramatičke teme. Ukoliko dete treba da ponovi gradivo iz škole ili da uradi domaći zadatak, obavestite nastavnika. Oni će pratiti školski plan i program, što će pomoći detetu da značajno unapredi svoje rezultate u školi.
💌 Da li su lekcije personalizovane?
Pre prve lekcije, tražićemo nekoliko neophodnih informacija: uzrast deteta, iskustvo s učenjem engleskog, hobiji i interesovanja, šta dete voli da radi. Nastavnik priprema materijale u skladu s obezbeđenim informacijama. To znači da su lekcije 100% personalizovane i đaci imaju mogućnost da razgovaraju o temama koje vole.
+16509779585
global@allright.com