TOR №8: publicitate Instagram Stories
Ideea principală: copilul dvs. studiază limba engleză la All Right School. Ați avut deja ocazia să vedeți care sunt avantajele școlii. Împărtășiți experiența dvs și codul promoțional cu urmăritorii și invitați-i să ia parte la o lecție de probă gratuită.

Conținutul publicitar trebuie să fie convenit cu 3 zile înainte de postare. Așteptăm răspunsul dvs. prin e-mail: partner@allright.com

✅ Anunțurile trebuie să fie postate dimineața, între orele 09:00 și 12:00

✅ Este important ca în această zi să nu aveți alte reclame la Story (sau anunțul nostru trebuie să fie postat primul) ❗
✅ Publicitatea va consta în 5 povești (numărul poate fi discutat) și încă 1 anunț de tip reminder într-o altă zi.
In ziua publicării poveștilor principale, trebuie să adăugați un link de Swipe-up pe 2 povești (vă trimitem link-ul cu 3 zile înaintea publicării. Avem rugămintea să nu adăugați mai mult de 2 swipe-uri.

✅ După o săptămână, publică încă o poveste reamintind de școală – poate fi unul din clipurile utilizat anterior (sau pregătit pentru postarea principală) cu codul promo și opțiunea de swipe.
Astfel, va crește interesul urmăritorilor dvs. semnificativ și vor fi convinși de naturalețea postării.

✅ Trebuie să afișați CODUL PROMO în una dintre povești.
Avem două tipuri de coduri promoționale: o reducere de 20 de euro și una de 20%.
Veți avea UN singur cod promo.
Pot fi activate la prima plată. Vă vom trimite codul promoțional personal, indicând ce fel de cadou oferă, cu 3 zile înainte de lansarea anunțului.

✅ La alte povești trebuie să adăugați text, care repetă ceea ce spuneți (formulați cu propriile cuvinte sau folosiți frazele sugerate mai jos pentru textele poveștilor)

✅ Vă solicităm acordul pentru a reposta poveștile publicitare pe pagina noastră de Instagram și pentru a le folosi în materialele promoționale ale școlii. Vă rugăm să confirmați acordul dvs. prin e-mail.
Povestea 1 - introducere
Puneți accent pe faptul că limba engleză poate fi studiată și pe timp de vară.

Opțiuni sugerate (puteți utiliza și opțiunile personale):
✔ Întrebare: V-ar face plăcere ție și copilului tău să învățați limba engleză pe timp de vară? Da/Nu
✔ Întrebare: Ești de acord că este important ca cel mic să învețe limba engleză chiar și în timpul verii?
Povestea 2 - un fragment al lecției
Ar fi minunat dacă copilul ar putea arăta implicat și fericit, în timp ce îndeplinește cu entuziasm cerințele, repetă după profesor sau răspunde la întrebări.

Detaliile poveștilor:
✍ Lecții cu diverse activități. Melodii, jocuri, videoclipuri - de toate tipurile și pe toate temele care sunt pe placul copilului.

Adăugați SWIPE UP
Povestea 3 și 4 – părerea mamei despre cursul de vară, CODUL PROMO
Noul curs de vară: Vorbiți despre cât de important este pentru copii să continue să învețe limba engleză în timpul vacanțelor pentru a menține progresul. Aceasta este și o super oportunitate pentru începători să facă primii pași spre a învăța limba engleză fără presiune.

⭐ Cursul de vară este destinat copiilor cu vârste între 6 și 12 ani.
Programul educațional pune accent pe vorbirea orală. Prin tehnici moderne, copilul poate memora cu ușurință cuvinte noi și, mai important de atât, le utilizează imediat în conversație. Nu va mai fi nevoie de ajutor la teme.

⭐ Cursul include 12 lecții și 1 lecție de probă.
Formatul cursului: lecții individuale cu un profesor.

În timpul lecției de probă, profesorul va evalua cunoștințele copilului și va selecta un program în funcție de nivelul său.

Cursul de vară este adresat atât copiilor care abia încep să învețe limba engleză, cât și pentru copiii care studiază limba engleză de peste un an.

Cursul de vară este un super prilej de familiarizare cu atracțiile și culturile a 12 capitale din lume.
Puteți învăța de pe drum sau în afara orașului pe orice dispozitiv care are acces la internet.

După o călătorie distractivă cu personajul amuzant Vulpea Charlie, copilului îi va veni foarte ușor să învețe cu un profesor.

Programul poate fi ajustat conform nevoilor dvs. și ale copilului. Are nevoie să se pregătească pentru examene, pentru școală, să își îmbunătățească pronunția sau să învețe să citească?

O aplicație convenabilă. Puteți practica limba engleză de oriunde cu această aplicație: la țară, pe drum sau pe plajă. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet.

Texte pentru povești:
✍ All Right este o școală internațională de limba engleză. Lecții individuale pentru copii cu vârste de la 4 ani în sus.
✍ Lecție de probă gratuită cu un profesor! Află care este nivelul de cunoștințe al celui mic și obține planul educațional corespunzător.
✍ Noul curs de vară este destinat copiilor cu vârste între 4 și 12 ani.
✍ Cu aplicația All Right, poți învăța de oriunde din lume, chiar de pe telefonul tău.
✍ Cursul de vară este un super prilej de familiarizare cu atracțiile și culturile a 12 capitale din lume.
Povestea 5 - profesorii noștri
Fiecare profesor are o diplomă universitară pedagogică / lingvistică și experiență cu copiii. În profilurile profesorilor puteți vedea prezentări video și feedback real de la studenți.

Titlurile poveștilor:
✍ Puteți alege un profesor urmărind prezentările video și citind feedback-ul elevilor
✍ Profesorii din categoria Standard vorbesc în limba dvs. maternă. Doriți mai multe practici lingvistice?

Adăugați SWIPE + CODUL PROMO (este important să indicați codul promoțional corect și ce bonus oferă la prima achiziție de lecții)
+40316300285
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați: partner@allright.com