TOR Nr. 5 Visul copilului
Termenii colaborării
✅ Ore de postat: între 9:00 și 15:00 (poate fi negociat)

✅ Cu 3 zile înainte de postare, vă rugăm să ne trimiteți materialele pentru aprobare și să faceți modificări, dacă este nevoie. Email: partner@allright.com

Story 1
Începeți clipul cu un salut către urmăritori și transmiteți că, astăzi, visul copilului dvs. va deveni realitate. În fundal, arătați copilul dvs. pasionat de lecția cu profesorul nostru. Spuneți că de multă vreme sunteți în căutare de o școală potrivită iar acum ați găsit-o. Promiteți că reveniți cu mai multe detalii despre această descoperire după lecție.

Un exemplu de text pentru story:
✅ Astăzi, cel mic începe să învețe limba engleză (am ceva emoții).
✅ Copilul pare să se bucure stând de vorbă cu profesorul.
Story 2
Publicați clipul video cu lecția. Acest story ar trebui să arate interacțiunea dintre copil și profesor, copilul ar trebui să fie un participant activ, să răspundă întrebărilor puse de profesor și să completeze cerințe interactive.
Clipul video trebuie să fie dinamic.
Story 3
Povestiți despre experiența de a învăța limba engleză la școală. Programa școlară era potrivită pentru copilul dvs.? Ce nu ați agreat la modul în care se preda limba engleză? Ce dificultăți ați întâlnit?


Cu All Right, dificultățile în a stăpâni limba engleză dispar.
Programul educațional este selectat individual, luând în considerare interesele și țelurile copilului. Astfel, cei mici învață limba engleză cu ușurință, plecând de la ce le place. Dacă copilului tău îi place să călătorească, dar este prea timid să vorbească engleză fluent, All Right vine în ajutor. Datorită metodologiei moderne, cel mic poate memora imediat cuvinte noi și, cel mai important, începe să le folosească pe loc. De exemplu: „nu mai este mult până vom începe să ne uităm la desene animate la TV sau pe Netflix în limba originală, așa cum ne-am dorit, pentru că programul individual propus de All Right se concentrează pe vorbirea orală. Și, mai mult de atât, visul meu a devenit realitate – copilul meu este interesat să învețe, ceea ce mă bucură enorm”.


Adăugați un sticker - link în story (nu etichetați pagina de Instagram a școlii!)
❗Important! Link-ul ce trebuie introdus va fi trimis cu 3 zile înainte de postarea reclamei❗
Story 4
Povestiți despre caracteristicile programului.

Este foarte ușor să îți atingi țelurile cu All Right, pentru că cel mic este interesat să învețe, studiul devine un joc din ce în ce mai incitant cu fiecare lecție. Iată aspectele care îmi plac cel mai mult (alegeți):
⚡ Lecțiile au loc într-o clasă interactivă unde poți desena, viziona desene animate și clipuri, asculta cântece și te poți juca.
⚡Temele au o formă interactivă, cel mic nu se va plictisi.
⚡Există o mulțime de cursuri pe subiecte interesante. De exemplu, jocul „Minecraft”.
⚡În timpul lecției, copilul nu este forțat să învețe, ci o face cu plăcere.
⚡Cunoștințele dobândite sunt utile în viața de zi cu zi: călătorii, vizionat filme în limba engleză etc.

Idei și teme principale pentru stories:
✅ Program educativ individual.
✅ Copilul începe să vorbească limba engleză după prima lecție.
✅ Lecțiile iau forma unui joc.
✅ La cursuri, copilul este interesat să învețe.
✅ Cunoștințele dobândite vor fi utile toată viața!
Story 5
Invitați urmăritorii să ia parte la o lecție de probă.

Înscrieți-vă copilul la prima lecție de probă gratis -
Limba engleză cu siguranță se va dovedi folositoare pentru cei mici în viitor, mai ales când vor călători în țări străine.
Nu petreceți doar 25 de minute în cadrul unei lecții utile, ci faceți cunoștință cu un profesor acreditat și aflați nivelul de cunoștințe al copilului.
Special pentru voi, școala mi-a oferit un cod promo. După lecția probă, puteți achiziționa lecții cu o super reducere. Salvează codul și accesează link-ul pentru a rezerva o lecție de probă.

Texte descriere video:
✅ Ia parte la o lecție de probă și începe să înveți chiar azi.
✅ All Right are o reducere pentru familii.

Adăugați un sticker - link în story (nu etichetați pagina de Instagram a școlii!)
❗Important! Link-ul ce trebuie introdus va fi trimis cu 3 zile înainte de postarea reclamei❗