Brief №10 Lekcije s nastavnicima i nastavnicama koji govore engleski
Uslovi saradnje:
✅ Vreme postavljanja: između 9:00 i 15:00 (može da se diskutuje dodatno).

✅ 3 dana pre objave, treba da pošaljete materijale na odobrenje i da ih dodatno prilagodite, ukoliko je potrebno. Email: partner@allright.com

Maska

Da bi video bio još interesantniji, možete da koristite Instagram igru maski https://www.instagram.com/allright_global/.

Napravite video igre i dodajte je u storije. Možete naći masku, shodno instrukcijama: https://prnt.sc/hBlYvH8gx8Y6

1. stori
Pokažite kako ste zajedno sa detetom izabrali nastavnika ili nastavnicu: izaberite kategoriju, pogledajte pozdravni video i proverite raspored.

Lekcije s nastavnicima i nastavnicama koji govore engleski: Dete ima priliku da brzo usavrši kolokvijalni govor, zato što je od prve lekcije uključeno u englesko jezičko okruženje, bez upotrebe prvog jezika. Ne brinite oko toga da dete nešto neće razumeti! Da bi osoba naučila jezik, ne mora uvek da 'zna' prevod, već da 'spoznaje' reči. Sećate se kako deca uče svoj maternji jezik? Oni vide predmet i čuju kako se zove, opažaju kroz dodir ili ukus i pamte emociju. Baš zato verujemo da lekcije, u potpunosti na engleskom jeziku, jesu efikasne za dete. Osim toga, veoma važan faktor je i cena! Lekcije s našim nastavnicima i nastavnicama su veoma povoljne.
2. stori
Izaberite video sa lekcije. Ovaj stori treba da pokaže interakciju deteta sa nastavnikom, dete treba da aktivno učestvuje, da odgovara na pitanja nastavnika i da obavlja interaktivne zadatke. Video treba da bude dinamičan.


3. stori
Pitajte dete da li mu se svidela lekcija.
Šta se detetu konkretno svidelo, da li je bilo zabavno? Da li Vaše dete ima želju da još uči?

Kažite kako je lekcija prošla, da li Vam se svideo nastavnik ili nastavnica, kakve emocije je dete razvilo nakon lekcije. Pomenite povratnu poruku nastavnika nakon lekcije (možete da vidite feedback nastavnika nakon svake lekcije, a putem ličnog akaunta).

Dodajte stiker - link ka storiju (nemojte tagovati Instagram akaunt škole!)

❗Važno! Tagovani link biće Vam poslat 3 dana pre puštanja reklame ❗

4. stori
Pozovite pratioce da uzmu probnu lekciju.

Prijavite dete za prvu probnu besplatnu lekciju - engleski će im sigurno dobro doći u budućnosti, posebno kada putuju u druge zemlje. Ne samo da ćete provesti 25 korisnih minuta na lekciji, već ćete upoznati nastavnika ili nastavnicu i saznati nivo detetovog znanja jezika. Posebno važno, škola mi je dala promotivni kupon. Nakon probne lekcije, možete da kupite lekcije uz odličan popust. Napravite skrinšot i pratite link, da biste rezervisali probnu lekciju.

Naslovi videa:
Pohađajte probnu lekciju i počnite da učite danas.
All Right daje porodični popust.

Dodajte stiker - link ka storiju (nemojte tagovati Instagram profil škole!) i ka promotivnom kuponu (postarajte se da se promotivni kupon i uslovi jasno vide na videu).

❗ Važno! Tagovani link i promotivni kupon biće Vam poslati 3 dana pre puštanja reklame ❗