Brief №3 Nastavnici + feedback nastavnika nakon lekcije
Uslovi saradnje:
✅ Vreme postavljanja: između 9:00 i 15:00 (može da se diskutuje dodatno).

✅ 3 dana pre objave, treba da pošaljete materijale na odobrenje i da ih dodatno prilagodite, ukoliko je potrebno. Email: partner@allright.com

1. stori
Pokažite kako ste zajedno sa detetom izabrali nastavnika ili nastavnicu: izaberite kategoriju, pogledajte pozdravni video i proverite raspored.

Stranica sa nastavnicima je na sajtu: https://allright.com/teachers

Primer teksta za 1. stori (ili kažite ovo):
✅ Postoje različite kategorije nastavnika, oni koji pričaju prvi jezik deteta (ukoliko dete tek počinje da uči jezik, a Vi ste zabrinuti da ništa neće razumeti) i anglofoni govornici iz SAD-a i Engleske.
✅ Svi nastavnici i nastavnice su sertifikovani!
✅ Možete uvek učiti sa jednim nastavnikom ili sa više njih.
✅ Roditelj je uvek u kontaktu sa nastavnikom.
2. stori
Izaberite video sa lekcije. Ovaj stori treba da pokaže interakciju deteta sa nastavnikom, dete treba da aktivno učestvuje, da odgovara na pitanja nastavnika i da obavlja interaktivne zadatke. Video treba da bude dinamičan.


3. stori
Pitajte dete da li mu se svidela lekcija.
Šta se detetu konkretno svidelo, da li je bilo zabavno? Da li Vaše dete ima želju da još uči?

Kažite kako je lekcija prošla, da li Vam se svideo nastavnik ili nastavnica, kakve emocije je dete razvilo nakon lekcije. Pomenite povratnu poruku nastavnika nakon lekcije (možete da vidite feedback nastavnika nakon svake lekcije, a putem ličnog akaunta).

Dodajte stiker - link ka storiju (nemojte tagovati Instagram akaunt škole!)

❗Važno! Tagovani link biće Vam poslat 3 dana pre puštanja reklame ❗

4. stori
Pokažite feedback nastavnika na Vašem akauntu ili putem WhatsApp-a nakon probne lekcije. Kažite na kom je nivou znanje Vašeg deteta po mišljenju nastavnika. Šta Vam je nastavnik posavetovao?
Snimite sebe dok čitate komentar nastavnika i pokažite koliko je lako pristupiti komentaru nakon svake lekcije. Roditelj je uvek u kontaktu sa nastavnikom putem četa, gde možete direktno da pišete nastavniku i pitate o svemu.
Primer povratnog komentara (feedback-a): https://prnt.sc/e6cYJqPHJEhW

Naslov i glavne ideje za storije:
✅ Lekcije u školi All Right mogu se održati bilo kog dana i u bilo koje vreme.
✅ Putem ličnog akaunta, možete četovati sa nastavnikm, a dobijaćete i pisani feedback posle svakog časa.
✅ Tokom leta, možete da učite čak i sa sela, jer su Vam potrebne samo dve stvari: Internet i gadžet (kompjuter, tablet ili telefon).
✅ Znanje korisno u realnom životu: tokom putovanja, gledanja filmova na engleskom itd.

5. stori
Pozovite pratioce da uzmu probnu lekciju.

Prijavite dete za prvu probnu besplatnu lekciju - engleski će im sigurno dobro doći u budućnosti, posebno kada putuju u druge zemlje. Ne samo da ćete provesti 25 korisnih minuta na lekciji, već ćete upoznati nastavnika ili nastavnicu i saznati nivo detetovog znanja jezika. Posebno važno, škola mi je dala promotivni kupon. Nakon probne lekcije, možete da kupite lekcije uz odličan popust. Napravite skrinšot i pratite link, da biste rezervisali probnu lekciju.

Naslovi videa:
Pohađajte probnu lekciju i počnite da učite danas.
All Right daje porodični popust.

Dodajte stiker - link ka storiju (nemojte tagovati Instagram profil škole!) i ka promotivnom kuponu (postarajte se da se promotivni kupon i uslovi jasno vide na videu).

❗ Važno! Tagovani link i promotivni kupon biće Vam poslati 3 dana pre puštanja reklame ❗