Brief №5 Detetov san
Uslovi saradnje:
✅ Vreme postavljanja: između 9:00 i 15:00 (može da se diskutuje dodatno).

✅ 3 dana pre objave, treba da pošaljete materijale na odobrenje i da ih dodatno prilagodite, ukoliko je potrebno. Email: partner@allright.com

1. stori
Počnite video pozdravljanjem publike i obavestite ih da će se san Vašeg deteta ostvariti danas.
U pozadini možete da pokažete dete, pasionirano za lekciju sa našim nastavnikom ili nastavnicom.
Kažite da ste dugo tražili odgovarajuću školu i da ste je konačno našli. Obećajte pratiocima da ćete reći više nakon lekcije.

Primer teksta za 1. stori:
✅ Dete danas počinje da uči (prilično brinem).
✅ Izgleda srećno dok priča sa nastavnikom/com.
2. stori
Pokažite video sa lekcije. Ovaj stori treba da pokaže interakciju deteta sa nastavnikom, dete treba da učestvuje aktivno, da odgovara na pitanja nastavnika i da obavlja interaktivne zadatke. Video treba da bude dinamičan.

3. stori
Podelite sa pratiocima iskustvo učenja engleskog u školi.
Da li je program škole odgovarajući za dete? Šta Vam se nije dopadalo u vezi sa ranijim učenjem engleskog? Šta su bile poteškoće?

Uz All Right, problemi oko učenja engleskog nestaju. Plan rada se individualno bira i određuje, uzimajući u obzir interesovanja i ciljeve deteta. Prema tome, dete uči engleski sa lakoćom, kroz ono što voli. Ukoliko Vaše dete voli da putuje, ali se stidi da tečno govori engleski, All Right će pomoći, jer zahvaljujući modernim metodologijama, dete lako uči i pamti nove reči. Što je najvažnije, dete počinje da koristi nove reči. Na primer: "naš san da gledamo crtane filmove i serije na Netflix-u, na originalnom jeziku, što nam je sada bliže, jer se individualni obrazovni program u školi All Right fokusira na konverzacijske veštine. Istovremeno, moj san se ostvario - dete je zainteresovano za učenje, što me zaista raduje".

Dodajte stiker - link ka storiju (nemojte tagovati Instagram akaunt škole!)

❗Važno! Tagovani link biće Vam poslat 3 dana pre puštanja reklame ❗

4. stori
Pričajte o karakteristikama programa.

Lako je postići cilj uz All Right, zato što je dete zainteresovano za učenje, učenje se doživljava kao potraga i dete postaje sve uzbuđenije sa svakim narednim časom. Evo nekoliko ključnih stvari koje volim u vezi sa školom (izaberite):
⚡Lekcije u interaktivnoj učionici gde može da se crta, da se gledaju crtani filmovi i videi, da se sluša muzika i da se igraju igre.
⚡Domaći zadaci u interaktivnoj formi; detetu neće biti dosadno da ih radi.
⚡Ima mnogo kurseva sa zanimljivim temama. Npr., igra "Minecraft".
⚡Na času dete nije forsirano da uči, već je zainteresovano za učenje.
⚡Znanje koje se koristi u realnom životu: tokom putovanja, gledanja filmova na engleskom itd.

Naslovi i glavne teme storija:
✅ Individualni plan rada.
✅ Dete počinje da priča engleski nakon prve lekcije.
✅ Lekcije u formi igre.
✅ U učionici dete je zainteresovano za učenje.
✅ Znanje primenjivo kroz život!
5. stori
Pozovite pratioce da uzmu probnu lekciju.

Prijavite dete za prvu probnu besplatnu lekciju - engleski će im sigurno dobro doći u budućnosti, posebno kada putuju u druge zemlje. Ne samo da ćete provesti 25 korisnih minuta na lekciji, već ćete upoznati nastavnika ili nastavnicu i saznati nivo detetovog znanja jezika. Posebno važno, škola mi je dala promotivni kupon. Nakon probne lekcije, možete da kupite lekcije uz odličan popust. Napravite skrinšot i pratite link, da biste rezervisali probnu lekciju.

Naslovi videa:
✅ Pohađajte probnu lekciju i počnite da učite danas.
✅ All Right daje porodični popust.

Dodajte stiker - link ka storiju (nemojte tagovati Instagram profil škole!) i ka promotivnom kuponu (postarajte se da se promotivni kupon i uslovi jasno vide na videu).

❗ Važno! Tagovani link i promotivni kupon biće Vam poslati 3 dana pre puštanja reklame ❗