TOR pentru Tik Tok. Script nr.1: Name the subject

Termenii colaborării

✅ Postările se fac la orele 9:00 și 15:00.


✅ Cu 3 zile înainte de postare, trebuie să ne trimiteți materialele pentru aprobare, în cazul în care apar modificări. Email: partner@allright.com.


✅Format: Clip video creativ (30-60 secunde).


✅Clipul trebuie realizat în stilul dvs. obișnuit și caracteristic. Clipul trebuie să fie intrigant, dinamic, interesant, captivant și atrăgător pentru cei care ajung să-l vizioneze.


✅Clipul trebuie să fie de înaltă calitate și bine editat.

Termenii colaborării

Adăugați un link în BIO timp de 7 zile (îl veți primi după ce clipul a fost aprobat).


✅Adăugați un link activ către canalul nostru https://www.tiktok.com/@allright_english sub clip.


✅Utilizați hashtag-uri în trending: subiectul hashtag-ului trebuie să aibă legătură cu povestea din clip.#english_with_allright (OBLIGATORIU)


Exemple de hashtag-uri: #viral #trending #recomandare #comedie #funny #AllRight #învațădistractiv #rec #englishforkids #reallife #cute

Termenii colaborării

✅Invitați-vă urmăritorii să se înscrie la o lecție de probă în descrierea clipului.

Înscrie-l pe copilul tău la prima sa lecție de probă, gratuit! – Engleza cu siguranță se va dovedi utilă în viitor, mai ales când călătorim în țări străine. Vei beneficia de o lecție utilă de 25 de minute, de un profesor acreditat și vei determina nivelul de cunoștințe al celui mic. Școala mi-a oferit un cod promoțional special pentru tine. După lecția de probă, poți cumpăra lecții la o super reducere. Fă un screenshot ca să-l ai la îndemână și accesează link-ul chiar acum pentru a te înscrie la lecția de probă.COD PROMO pentru o reducere de 10% la prima achiziție a unui pachet de 24 și 72 de lecții.

Folosiți scenariul de mai jos pentru a realiza clipul.

Așezați-vă alături de copilul dvs. în fața camerei și utilizați acest filtru: https://vm.tiktok.com/ZMYKKmEge

Țineți o pernă în brațe și acordați copilului 5 secunde să spună un cuvânt în limba engleză care începe cu aceea literă. Dacă cel mic nu răspunde în timp util, loviți-l cu perna în mod jucăuș. După ce spune mai multe cuvinte în engleză, arătați-vă mulțumit că cel mic știe atât de multe (copilul poate povesti de câteva cuvinte dificile). Vă sfătuim să alegeți un grup tematic de cuvinte (nume de animale sau fructe).

Dvs.: și ce alte cuvinte care încep cu L (ultima literă afișată de filtru) mai știi?
Copil: L - lion, lamb, leopard, lynx.
Dvs.: lăudați-l pe copil și întrebați-l cum de a reușit să învețe atâtea cuvinte noi.
Copil: Mă distrez când învăț cuvinte noi cu Charlie.
Dvs.: Este vulpea de la școala de limba engleză?
Copil: YES!

Faceți o mică recomandare:
Am rezervat o lecție de probă pentru copilul meu acum 2 luni și ne-a plăcut foarte mult. Așa că am cumpărat primul curs de la All Right. Micuțul meu învață cu mare drag de acasă. Nu ai nevoie de reguli sau să faci drumuri în oraș de nu-știu-câte ori pe săptămână – totul are loc acasă, ai nevoie doar de o tabletă și de conexiune la internet. În descriere, veți găsi un cod promoțional pentru o reducere la primul pachet de 24 sau 72 de lecții și vă puteți înscrie copiii la o lecție gratuită de probă super rapid, în link-ul din BIO. Cursurile sunt pentru copii cu vârste între 4 și 12 ani.