TOR pentru Tik Tok. Script nr.2:

"Yep și no de 4 ori"

Termenii colaborării

✅ Postările se fac la orele 9:00 și 15:00.


✅ Cu 3 zile înainte de postare, trebuie să ne trimiteți materialele pentru aprobare, în cazul în care apar modificări. Email: partner@allright.com.


✅Format: Clip video creativ (30-60 secunde).


✅Clipul trebuie realizat în stilul dvs. obișnuit și caracteristic. Clipul trebuie să fie intrigant, dinamic, interesant, captivant și atrăgător pentru cei care ajung să-l vizioneze.


✅Clipul trebuie să fie de înaltă calitate și bine editat.

Termenii colaborării

Adăugați un link în BIO timp de 7 zile (îl veți primi după ce clipul a fost aprobat).


✅Adăugați un link activ către canalul nostru https://www.tiktok.com/@allright_english sub clip.


✅Utilizați hashtag-uri în trending: subiectul hashtag-ului trebuie să aibă legătură cu povestea din clip.#english_with_allright (OBLIGATORIU)


Exemple de hashtag-uri: #viral #trending #recomandare #comedie #funny #AllRight #învațădistractiv #rec #englishforkids #reallife #cute

Termenii colaborării

✅Invitați-vă urmăritorii să se înscrie la o lecție de probă în descrierea clipului.

Înscrie-l pe copilul tău la prima sa lecție de probă, gratuit! – Engleza cu siguranță se va dovedi utilă în viitor, mai ales când călătorim în țări străine. Vei beneficia de o lecție utilă de 25 de minute, de un profesor acreditat și vei determina nivelul de cunoștințe al celui mic. Școala mi-a oferit un cod promoțional special pentru tine. După lecția de probă, poți cumpăra lecții la o super reducere. Fă un screenshot ca să-l ai la îndemână și accesează link-ul chiar acum pentru a te înscrie la lecția de probă.COD PROMO pentru o reducere de 10% la prima achiziție a unui pachet de 24 și 72 de lecții.

Folosiți scenariul de mai jos pentru a realiza clipul.

Utilizați acest sunet pentru clip:
https://vm.tiktok.com/ZMYKKv8S4


Copilul trebuie să răspundă la întrebări după sunet, iar dvs. puneți întrebările. Copiați întrebările de mai jos în clip.

E greu să înveți limba engleză? - No!


Vrei să înveți la All Right? - Yes.


Ai vrea să înveți cu un profesor offline? - No!


Îți place să înveți de acasă pe laptop? - Yes.


Ai vrut vreodată să lipsești de la o lecție? - No.


E ușor să combini școala (grădinița) cu hobby-urile? - Yes.


Ești forțat să-ți faci temele? - No.


Putem să oferim urmăritorilor noștri un cod promoțional? - Yes.


Descriere: La școala All Right, copiii învață de acasă la tabletă sau laptop. Cel mic nu este împovărat cu teme, iar învățarea se face în mod natural și liber prim vorbire directă în procesul de comunicare cu un profesor calificat. Oferim un cod promoțional pentru o reducere la primul pachet de 24 sau 72 de lecții. Înscrie-ți copilul chiar acum la prima sa lecție gratuită de probă accesând link-ul din BIO. Cursuri pentru copii cu vârste între 4 și 12 ani.