TOR pentru Tik Tok. Script nr.3:

"Reclamă pentru cei mai speciali"

Termenii colaborării

✅ Postările se fac la orele 9:00 și 15:00.


✅ Cu 3 zile înainte de postare, trebuie să ne trimiteți materialele pentru aprobare, în cazul în care apar modificări. Email: partner@allright.com.


✅Format: Clip video creativ (30-60 secunde).


✅Clipul trebuie realizat în stilul dvs. obișnuit și caracteristic. Clipul trebuie să fie intrigant, dinamic, interesant, captivant și atrăgător pentru cei care ajung să-l vizioneze.


✅Clipul trebuie să fie de înaltă calitate și bine editat.

Termenii colaborării

Adăugați un link în BIO timp de 7 zile (îl veți primi după ce clipul a fost aprobat).


✅Adăugați un link activ către canalul nostru https://www.tiktok.com/@allright_english sub clip.


✅Utilizați hashtag-uri în trending: subiectul hashtag-ului trebuie să aibă legătură cu povestea din clip.#english_with_allright (OBLIGATORIU)


Exemple de hashtag-uri: #viral #trending #recomandare #comedie #funny #AllRight #învațădistractiv #rec #englishforkids #reallife #cute

Termenii colaborării

✅Invitați-vă urmăritorii să se înscrie la o lecție de probă în descrierea clipului.

Înscrie-l pe copilul tău la prima sa lecție de probă, gratuit! – Engleza cu siguranță se va dovedi utilă în viitor, mai ales când călătorim în țări străine. Vei beneficia de o lecție utilă de 25 de minute, de un profesor acreditat și vei determina nivelul de cunoștințe al celui mic. Școala mi-a oferit un cod promoțional special pentru tine. După lecția de probă, poți cumpăra lecții la o super reducere. Fă un screenshot ca să-l ai la îndemână și accesează link-ul chiar acum pentru a te înscrie la lecția de probă.COD PROMO pentru o reducere de 10% la prima achiziție a unui pachet de 24 și 72 de lecții.

Folosiți scenariul de mai jos pentru a realiza clipul.

O mamă/un tată carismatic/ă în clip:

Această reclamă este doar pentru părinții care vor ca copiii lor să vorbească fluent limba engleză. Toți ceilalți pot scrola mai departe.

Încă ești aici? Ce mai aștepți? Hmm... continuă să vezi mai departe. Chiar vrei ca copilul tău să învețe limba engleză? Păi, de ce n-ai zis așa? Ești în locul potrivit. Acum, ai șansa de a-ți înscrie copilul la o lecție gratuită de probă la cea mai bună școala de limba engleză pentru copii – All Right.
Un profesor calificat, cu o vastă experiență, ce lucrează cot la cot cu micuțul tău îl va imersa pe loc în mediul vorbitor de engleză. Fără teme plictisitoare. Doar profesorul, o platformă interactivă și un asistent animat. Acestea sunt condițiile perfecte pentru a învăța limba engleză, iar micuțul tău ratează multe...
Păi, de ce nu v-ați înscris deja? Nu mai stați pe gânduri. Găsiți în descriere un cod promoțional pentru o reducere la primul pachet de lecții.
Spor la învățat limba engleză la All Right! Și pentru cei sceptici, iată un clip de la lecția noastră. Copilul meu n-a mai fost atât de captivat de ceva de mult timp.

Prezentați un fragment filmat din lecție.


Descriere: Lecții online la școala internațională de limba engleză pentru copii All Right – cea mai bună soluție pentru educația sistematică a unui copil în timp ce călătorește, în vacanțe și chiar și pe plajă. Ai nevoie doar de un laptop sau o tabletă și o conexiune la internet. Am aici un cod promoțional pentru o reducere la primul pachet de 24 sau 72 de lecții. Îl poți înscrie rapid pe cel mic la prima lecție gratuită accesând link-ul din BIO. Cursurile sunt pentru copii cu vârste între 4 și 12 ani.