TOR pentru Tik Tok. Script nr.5: Motive pentru a învăța la All Right

Termenii colaborării

✅ Postările se fac la orele 9:00 și 15:00.


✅ Cu 3 zile înainte de postare, trebuie să ne trimiteți materialele pentru aprobare, în cazul în care apar modificări. Email: partner@allright.com.


✅Format: Clip video creativ (30-60 secunde).


✅Clipul trebuie realizat în stilul dvs. obișnuit și caracteristic. Clipul trebuie să fie intrigant, dinamic, interesant, captivant și atrăgător pentru cei care ajung să-l vizioneze.


✅Clipul trebuie să fie de înaltă calitate și bine editat.

Termenii colaborării

Adăugați un link în BIO timp de 7 zile (îl veți primi după ce clipul a fost aprobat).


✅Adăugați un link activ către canalul nostru https://www.tiktok.com/@allright_english sub clip.


✅Utilizați hashtag-uri în trending: subiectul hashtag-ului trebuie să aibă legătură cu povestea din clip.#english_with_allright (OBLIGATORIU)


Exemple de hashtag-uri: #viral #trending #recomandare #comedie #funny #AllRight #învațădistractiv #rec #englishforkids #reallife #cute

Termenii colaborării

✅Invitați-vă urmăritorii să se înscrie la o lecție de probă în descrierea clipului.

Înscrie-l pe copilul tău la prima sa lecție de probă, gratuit! – Engleza cu siguranță se va dovedi utilă în viitor, mai ales când călătorim în țări străine. Vei beneficia de o lecție utilă de 25 de minute, de un profesor acreditat și vei determina nivelul de cunoștințe al celui mic. Școala mi-a oferit un cod promoțional special pentru tine. După lecția de probă, poți cumpăra lecții la o super reducere. Fă un screenshot ca să-l ai la îndemână și accesează link-ul chiar acum pentru a te înscrie la lecția de probă.COD PROMO pentru o reducere de 10% la prima achiziție a unui pachet 24 36 și 72 de lecții.

Folosiți scenariul de mai jos pentru a realiza clipul.

"Motive pentru a învăța la All Right"

Exemple: https://drive.google.com/drive/folders/1K3HIeO59-3uzOwoxvazjT4eWM02qFULQ?usp=share_link


Dvs. sunteți în clip, cu muzică trending pe fundal, vorbind despre principalele motive pentru care v-ați înscris copilul la cursurile All Right. Numărul motivelor poate varia. Copiați textul pentru fiecare motiv în clip.

Principalele motive pentru care copilul tău ar trebui să învețe limba engleză la All Right.
Cursuri online. Nu trebuie să te deplasezi, tot ce ai nevoie este acasă - un laptop și internet.
Program convenabil. Tu alegi ora la care vrei să înveți 1-la-1 cu profesorul.
Lecțiile urmează metoda comunicativă, copilul începe să vorbească în engleză încă de la primele lecții.
De asemenea, primești lecții gratuite la Clubul de Conversație, unde copilul comunică cu colegi și profesor pe teme interesante și relevante.
Școala se adresează copiilor de la 4 ani în sus.
Prima lecție de probă este absolut gratuită. Te poți înscrie prin linkul din BIO.
Un cadou frumos - un cod promoțional pentru o reducere la prima achiziție a unui pachet de 36 și 72 de lecții. Fă un screenshot și salvează-l.
Grăbește-te și înscrie-te la o lecție gratuită, iată la cât de captivat este copilul meu în timpul lecției.


Adăugați un fragment de lecție.

Descriere: La școala All Right, copiii învață la tabletă sau laptop, fără să plece de acasă. Micuții nu sunt împovărați cu teme, iar învățarea se face în mod natural și liber prim vorbire directă în procesul de comunicare cu un profesor calificat. Oferim un cod promoțional pentru o reducere la primul pachet de 24 sau 72 de lecții. Înscrie-ți copilul chiar acum la prima sa lecție gratuită de probă accesând link-ul din BIO. Cursurile sunt pentru copii cu vârste între 4 și 12 ani.